Fare Oyundayken Kendiliğinden Tıklama Sorunu

Cankeys

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Yeni mouse aldım, Logitech G300S çok güzel mouse, çok da memnunum fakat oyun oynarken (Counter Strike Global Offensive, GTA V...) mouse kendi kendine sol tık yapıyor. Aynı olayı eski farede de yaşıyordum, ama nedense masa üstündeyken tıklamıyor. Yardım ederseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar. Yeni mouse aldım, Logitech G300S çok güzel mouse, çok da memnunum fakat oyun oynarken (Counter Strike Global Offensive, GTA V...) mouse kendi kendine sol tık yapıyor. Aynı olayı eski farede de yaşıyordum, ama nedense masa üstündeyken tıklamıyor. Yardım ederseniz sevinirim.

Gaming yazılımından makroları kontrol edin. Masaüstünde olmuyorsa büyük ihtimalle macro profilinden kaynaklanıyordur.

zaten yüklü fakat bu fareyi almadan önceki farem de de aynı olayla karşılaştım.Bilgisayarımda virüs var mı diye tarattım fakat ona da rastlamadım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı