Fare sağ sol yapıldığında yukarı kayıyor

Viselt

Kilopat
Elimde 2 tane fare var biri Razer Viper Mini diğeri ise ATK blazing sky F1 Ultimate. Bu 2 farede de kolumu sabit tutup bileğimi sağ sol yapıyorum. İmleç sadece sağ sol yapması gerekirken yukarı doğru kayıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
1-RawAccel gibi bir program açık olabilir
2-Mouselerin ikisi de yere düştüyse bozuk olabilir
3-Mouselerin kırmızı ışık yanan yerleri bozuk olabilir
Ama 2 mousedede oluyorsa büyük ihtimal bilgisayarda bir sıkıntı vardır, taktığınız portu değiştirmeyi denediniz mi?

1-RawAccel gibi bir program açık olabilir
2-Mouselerin ikisi de yere düştüyse bozuk olabilir
3-Mouselerin kırmızı ışık yanan yerleri bozuk olabilir
Ama 2 mousedede oluyorsa büyük ihtimal bilgisayarda bir sıkıntı vardır, taktığınız portu değiştirmeyi denediniz mi?
Rawaccel gibi bir program hiç yüklemedim.
Razer Viper mini eski bir fare fakat ATK Blazik sky yeni fare.
portu değiştirmeyi denedim zaten yeni fare kablosuz bağlanıyor.

Rawaccel gibi bir program hiç yüklemedim.
Razer Viper Mini eski bir fare fakat ATK Blazik sky yeni fare.
Portu değiştirmeyi denedim zaten yeni fare kablosuz bağlanıyor.

Demek ki bilgisayarda bir sorun var, bilgisayar üreticisiyle iletişime geçip sorununuzu anlatmayı deneyebilir misiniz?

Elimde 2 tane fare var biri Razer Viper Mini diğeri ise ATK blazing sky F1 Ultimate. Bu 2 farede de kolumu sabit tutup bileğimi sağ sol yapıyorum. İmleç sadece sağ sol yapması gerekirken yukarı doğru kayıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam Viper Mini'nin driverin de fareyi ters çevir gibi seçenek açtınızmı ya da genel Windows ayarlarında.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı