Fare sol tıka zor basıyor

isimlzmdeil

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, oyun oynarken birden farenin sol tıkı zor basmaya başladı. Kuvvet uygulamadan basmıyor, bunun bir çözümü var mıdır? Mouse eski ve kötü bir mouse olmadığı için değiştirmek istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fare içerisindeki kablolardan biri oraya kaymış olabilir. İçini açıp kabloyu düzgün bir şekilde yerleştirebilirsiniz.

Büyük ihtimal sağ tık çok rahattır. Farenin içerisinde sol tıkı basmaya yarayan parça ( tam ismini bilmiyorum Bıraktığım. videoyu izle.) Videodakini yapmak geçicidir bir zaman sonra yine zorlar.

Eğer pahalı bir mouse değilse uğraşmayıp yenisini alın.

Büyük ihtimal sağ tık çok rahattır. Farenin içerisinde sol tıkı basmaya yarayan parça ( tam ismini bilmiyorum Bıraktığım. videoyu izle.) Videodakini yapmak geçicidir bir zaman sonra yine zorlar.

Evet sağ tık normal çalışıyor fakat sol tık da kuvvet uygulamam gerekiyor. Bir de videoyu göremedim.

Evet sağ tık normal çalışıyor fakat sol tık da kuvvet uygulamam gerekiyor. Bir de videoyu göremedim.

Yazıda direkt hocam. Bıraktığım kısmına tıkla mavi bir renk. Onun dışında arkadaşın dediği gibi içinde kablo sıkışması veya kirden dolayı rahat basamıyor olabilirsin.

Yazıda direkt hocam. Bıraktığım kısmına tıkla mavi bir renk. Onun dışında arkadaşın dediği gibi içinde kablo sıkışması veya kirden dolayı rahat basamıyor olabilirsin.

Tamamdır teşekkür ederim. Bugün oldu hiçbir şey yokken birden oyundayken sol tık ağır basmaya başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…