Fare sol tıka zor basıyor

Hocam şu an da basıyor fakat mouse yine kuvvetli basarsam işliyor bilgisayarda. Ne yapmam gerek?

Ne yaptınız basmaya başladı? Onun dışında basttığınız butonu çıkarın. Plastiği yani ardından içindeki butona bakın. Ömrünü doldurmuş olabilir eğer çok fazla içeride değil ise çıkarmaya çalışın.

Ne yaptınız basmaya başladı? Onun dışında basttığınız butonu çıkarın. Plastiği yani ardından içindeki butona bakın. Ömrünü doldurmuş olabilir eğer çok fazla içeride değil ise çıkarmaya çalışın.
Üstünü açıp tozu falan sildim temizledim fakat şuan da hala mouse sol tıkına kuvvetli basmam gerekiyor bilgisayarda işlemesi için

Fareyi açıp tuşun üstüne ufak bir peçete tarzı bir şey koyup deneyin çalışacaktır. Elektronik bilginiz varsa içindeki switchide değiştirebilirsiniz.

1691091670809.png

Anladım dediğim gibi buton içeri girmiş olabilir. Ya değiştirin eğer mouse kaliteli ise yan hak ediyorsa veya bir parça koyarak daha rahat basmaya başlar.
Oldu teşekkür ederim yardımcı olan herkese. Zaten şehir dışına gideceğim 1 aylık o yüzden yenisini almak istemedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı