Fare Sol Tıklayınca Sağ Tuşun Görevlerini Yapması

Katılım
19 Aralık 2017
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bilgisayarımda faremle sol tıklayınca sağ tusun görevini yapıyor. Sag tıklayınca da sol tuşun görevlerini yapmıyor. Ayarlardan tuşları ters cevirmeyi denedim düzelmedi. Google Chrome'da sekmeler arası tıklıyarak geçiş yapamıyorum. Ctrl TAB yapıyorum. Aynı keza acık programları ve görev cubugunu hiçbir şekilde kullanamıyorum. Alt TAB yapmak zorunda kalıyorum. Bir kez Alt Tab yapınca melefa uTorent actım Alt Tab ile sonra bir kere boşa ve sonra sadece bir kere görev cubuguna tıklayabiliyorum. LOL oynarken fare tıklamıyorum. Nereye tutarsam oraya kendi gidiyor. Sacma sapan şeyler oluyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Logitech m185. Fakat fare ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Touchpad üzerinden tıklama yaptığımda da aynı sorun gerçekleşiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşımın Faresiyle de denedim. Sorun devam ediyor.
 
Son düzenleme:
Denetim masasından donanım ve sese girin. Donanım ve seste en üstte bir yerlerde fare olcak, ona tıklayınca yeni bir pencere açılacak fare özellikleri diye. Orada düğmeler sekmesinde sağ el kullanımını seçin düzelir.
 
Son düzenleme:
Farklı bir başlık açmıştım ama sanırım moderatör tarafından silinmiş veya otomatik buraya taşınmış benzediği için. Fakat benim sorunum emsalsiz. Oyunlarda sol tık yaptığımda tamamen random bir şekilde bazen ilk tıklamada bazen 2,3,5,7. tıklamada karakter kendiliğinden eğiliyor. Kontrollerden varsayılan olarak atanmış eğilme tuşunu değiştirdiğimde ise sorun çözülüyor. Bilgisayarımı bu sebepten ötürü minimum 3 kere formatladım. Ancak düzelmedi.
 
Denetim Masası\Donanım ve Ses Fare ayarlarını açın.
Birincil ve ikincil düğmeleri değiştir. Seçeneğinin seçili olmadığından emin olun.
Farenin uygulaması varsa onu kaldırıp deneyin. Ayriyeten başka bir fare alıp sorunun farede olup olmadığını kontrol edin.

Screenshot_3.png


Screenshot_2.png
 
AdwCleaner, Malwarebytes ile virüs taraması yaptırın.
Güvenlik

BIOS güncellemesi olup olmadığını kontrol edin.
Ayriyeten fare için kullandığınız bir yazılım filan varsa kaldırıp deneyin.
Aygıt yöneticisinden farenin sürücüsünü kaldırın. Kabloyu çıkar tak yapıp sürücünün kurulmasını sağlayın.

Bağlantıdan farenin yazılımlarını yükleyin.
Kablosuz Mouse M185 - Logitech Destek
 

Geri
Yukarı