Merhaba, 3K ve 5K civarı Mouse’larda donanım olarak neredeyse çok çok az fark olsa da kullanılan malzeme (Magnezyum, titanyum vb.) değişebiliyor.
DAREU A950 Pro 4K Ultra Hafif Magnesium Wireless Gaming Mouse - Siyah
Bu mouse 2500 TL olmasına rağmen magnezyum, fiyat performans bir ürün.
Ben de 3000 TL civarına şunu almıştım;
Fantech Helios II Pro S XD3V3 4K8K Wireless Mouse
Çok memnunum ancak donanımda birazcık daha iyi olan şu model çıktı;
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
5000 TL civarında ise şu var;
Kutu içerisinde harici dongle bulunur.Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti...
Birde oldukça popüler olan WLMouse’ları saymazsak olmaz tabii.
Benim şu mouse üzerinde Fenasal bir gözüm var;
Kısacası malzeme ve donanım değişebiliyor.
3000 TL’lik ve 5000 TL’lik bir mouse’ta neredeyse hiçbir donanım değişikliği bulamazsınız.
Pixart 3395 ve 3950 arasında da öyle kayda değer bir fark yok. Hatta bazıları LOD mesafesinden dolayı 3395’ten daha memnun 3950’den önce çıkmasına rağmen.
Sizin bakacağınız şey amacınız, tutuş şekliniz, malzeme kalitesi olmalı. Her şey donanım değil sonuçta.
Mesela şu eleman aşırı seksi;
Ama bu parayı kim verir tartışılır, ben verirdim
Param olsa koleksiyon gerçekten güzel olurdu.