Fare tercihi nasıl yapılmalı?

Bütçe
2000-5000
Tutuş şeklinizi asla değiştirmeyin. Ayrıca konu açarken sadece ham bilgileri yazıp metninizi kısa tutarsanız daha çok kişi yardımcı olmaya çalışır.
Çoğu zaman açıklamayı abartıyorum hakikaten de :D Birde siz ne önerirsiniz mouse olarak?

Palm grip tutuyorsunuz peki el boyutunuz nedir?
Hocam uyuyakalmışım pardon. El boyutumu bilmiyorum fakat şuan da kullandığım Razer Deathadder Essential çok rahat hissettiriyor

Palm grip için Logitech g502 alınabilir kullanıyorum çok rahat, hem hafif mousların olayını anlamıyorum, mousu hissedeceksin baba, ben buradayım diyecek.

Palm grip için Logitech g502 alınabilir kullanıyorum çok rahat, hem hafif mousların olayını anlamıyorum, mousu hissedeceksin baba, ben buradayım diyecek.
Mouse ucuz olsa sıkıntı değil fakat aynı fiyata custom mouseları boşver bilindik markalardan bile bir kaç model buldum ki bunlar birde daha da hafif. Ayrıyeten bu mouse şekli çok daha farklı ve tuş sayısı CS/Valo oynayan için oldukça fazla.

Şuan aklımda olan modeller:
https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...10100-r3m1-optik-oyuncu-fiyati,436105872.html
https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...u-buyuk-boy-optik-oyuncu-fiyati,32252172.html
https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-benq-zowie-fk1-c-paracord-kablolu-orta-boy-optik-oyuncu-fiyati,32249713.ht

Yani, şuana kadar kullandığım mouslar

Rampage furyZ
Razer Cobra
Steel series 3
Logitech G502 hero
Logitech G502 X Lightspeed

Son 4 yılda kullandığım mouslar bunlar
ama dediğim gibi ben ağır mouse seviyorum.
Hatta Logitech G502 hero'yu ağırlıkları ile kullanıyordum (kedim üstünde çay içene kadar) onun dışında bunlar arasında en dandik hissiyatı veren Razer Cobra, yani malzemesi sanki ucuz plastik gibi.

Yani, şuana kadar kullandığım mouslar

Rampage furyZ
Razer Cobra
Steel series 3
Logitech G502 hero
Logitech G502 X Lightspeed

Son 4 yılda kullandığım mouslar bunlar
ama dediğim gibi ben ağır mouse seviyorum.
Hatta Logitech G502 hero'yu ağırlıkları ile kullanıyordum (kedim üstünde çay içene kadar) onun dışında bunlar arasında en dandik hissiyatı veren Razer Cobra, yani malzemesi sanki ucuz plastik gibi.
Rampage FuryZ başlangıç mouse'un sanırsam benimde Rampage Fitment KM-GX7 modeli olmuştu. Fakat 1 rampage gaming set kullanan birisi olarak 1 yıl doldaman kulaklık, klavye ve mouse baya parça pinçik oldu. Diğer mouselar da iyiye benziyor fakat senin dediğin gibi ağır mouse sevenler için o kadar pahalı olması çok sorun değil gibi. Benim kullandığım mouse'da 101 gram fakat mecburiyetten. Şimdi ise başlıca CS2 sonra Valo'da iyi geliştiğimi fark ettim o yüzden hafif mouse denemek istiyorum ki belki ağır mouse'a dönüş yaparım. Öneriler için teşekkür ederim

@CyHan_Atalay
Bu arada rampage halen çalışıyor.

Garanti kapsamında iken bozuldu mu? Evet, ama şuanda bir sıkıntısı yok. Ben rahat edemediğim için kullanmıyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_20250114_135732.jpg
    IMG_20250114_135732.jpg
    76,2 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_20250114_135707.jpg
    IMG_20250114_135707.jpg
    80,7 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_20250114_143502.jpg
    IMG_20250114_143502.jpg
    196,7 KB · Görüntüleme: 19
@CyHan_Atalay
Bu arada rampage halen çalışıyor.

Garanti kapsamında iken bozuldu mu? Evet, ama şuanda bir sıkıntısı yok, ama ben rahat edemediğim için kullanmıyorum.
Ben Fortnite oynarken bir makro tuşu içine çökmüştü baya kullanışsız hale gelmişti ki o zamanlar da daha çok Fortnite oynamayı tercih ediyordum. Şimdi kim bilir nerede :d

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı