Fare tutuş stili nasıl öğrenilir?

Daha fazla  
Merhaba. Birkaç gün önce palm grip fare önerisi için bir konu açmıştım. El ölçülerim 17x9 cm fakat tutuşumu gece oyun oynarken değiştirdim ve daha hızlı hareketler ve refleksler gösterdiğimi, daha iyi oynadığımı fark ettim. Palm ile oynarken avuç içimin tamamı değiyordu fakat serçe parmağım boşta kalıyordu bir dengesizlik olduğunu her zaman hissediyordum ama bir şey yapmadım. CS2 gibi oyunlarda spray atmaya çalıştığımda fare elimden kayacak gibi oluyordu. Waizowl ogm Pro V2 aldım fakat şimdi simetrik bir fare alsam daha mı iyi olur diye düşünüyorum. Tutuş claw gibi ama tam anlam veremedim yardımcı olabilir misiniz?
Tutuş stilimin fotoğrafları:

Son düzenleme:
Fotoğraf gönderin, fare tutuşunuzu size söyleyeyim.

Buna bakın.

Eki Görüntüle 2326662

Eki Görüntüle 2326663

Palm; Avuç içi fareye değer, parmaklar yataydır.
Claw; Avuç içi fareye az değer, parmaklar pençe şeklindedir.
Fingertip; Avuç içi fareye değmez, bilek havada olabilir veya olmayabilir, parmaklar pençe tarzına benzeyebilir.

Hocam fotoğraf yükleme çalışıyorum ama dosya boyutu nedeniyle hata alıyorum hızlıresim gibi şeyler de yasak sanırım yüklemeye çalışıyorum halen :(

Deneyin:

İşe yaramazsa; Imgur'a upload ediniz.

Deneyin:

İşe yaramazsa; Imgur'a upload ediniz.
Hocam imgur üzerinden fotoğrafları ilk mesajda paylaştım bakabilir misiniz lütfen?

Relaxed claw veya claw gibi gözüküyor.

Relaxed claw biraz da palm gibi sanırım çünkü serçe parmağımın o tarafı değiyor biraz, yoksa tam claw diyebilirdim attığınız blog görseline göre. Teşekkür ederim pekii yazdığım el ölçülerine uygun bir fare öneriniz var mı? Bütçe maksimum 5K gibi ikinci el de olur. Wlmouse Beast X ne kadar abartılan bir model gibi gelse de çok merak ediyorum claw uyumluymuş zaten palm kullandığımı zannettiğim için ergo almak zorunda kalıyordum. :(

@Mustafa Ali Gök palm kadar avuç içi değmese de claw'a göre genellikle daha fazla avuç içi değer farenin arkasına. Serçe parmağının o kısmı için farenin şekline göre o durum değişebilir. Fare önerim yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı