5000 TL'ye kadar kask önerisi

LS2 STROBE 2

MT HELMETS GENESIS

LS2 STREAM 2

MT STINGER 2

Bu kasklar arasında kaldım. Motorum 50CC ama yükseltme ihtimalim var. Bu fiyat bandında başka önerilere de açığım. Ece22.06 ve dot sertifikasi olmasi benim için önemli. Güneş gözlüğü de olursa iyi olur.

• güvenlik + ileride motor yükseltme ihtimalin varsa → LS2 stream 2 full-face, arem ile rotasyonel koruma, dahili güneş vizörü, ece 22.06 & dot.
  • daha çok şehir/konfor/kolay kullanım istiyorsan → MT genesis veya LS2 strobe 2 (flip-up, entegre güneş vizörü, p/j onayı (genesis) artı.)
  • MT Stinger 2 alacaksan: satıcı sayfasında kesinlikle “internal sun visor” yazıyor mu diye kontrol et.

• güvenlik + ileride motor yükseltme ihtimalin varsa → LS2 stream 2 full-face, arem ile rotasyonel koruma, dahili güneş vizörü, ece 22.06 & dot.
  • daha çok şehir/konfor/kolay kullanım istiyorsan → MT genesis veya LS2 strobe 2 (flip-up, entegre güneş vizörü, p/j onayı (genesis) artı.)
  • MT Stinger 2 alacaksan: satıcı sayfasında kesinlikle “internal sun visor” yazıyor mu diye kontrol edin; yoksa istediğiniz özellik eksik olabilir.

Stinger 2 de sun visor yok biliyorum aslinda LS2 strobe 2 alacaktim lakin sadece mat olan indirimde mat sıkıntı çıkarır diyorlar sizce hangisini alayim bu 4 modelden.

LS2 stream 2 almanı öneririm.

• Stream 2, ece 22.06 sertifikası + arem teknolojisiyle darbe + rotasyonel enerjiyi çok iyi dağıtır.
  • İçinde dahili güneş vizörü var, ekstra vizör takmana gerek yok.
  • Kabuk malzemesi kpa, hem sağlam hem hafif yapıda.
  • Havalandırması iyi, uzun sürüşte konfor sağlayabilir.
  • Modüler değil, ama full-face olması nedeniyle daha sessiz ve aerodinamik performansı daha stabil olabilir.

• Stream 2, ece 22.06 sertifikası + arem teknolojisiyle darbe + rotasyonel enerjiyi çok iyi dağıtır.
  • İçinde dahili güneş vizörü var, ekstra vizör takmana gerek yok.
  • Kabuk malzemesi kpa, hem sağlam hem hafif yapıda.
  • Havalandırması iyi, uzun sürüşte konfor sağlayabilir.
  • Modüler değil, ama full-face olması nedeniyle daha sessiz ve aerodinamik performansı daha stabil olabilir.

Cevaplarıniz ayni ChatGPT gibi kckwkxw ama güzel peki neden MT Stinger 2 değil de o Stinger 2 sharpdan 5 yildiz almis.

Cevaplarıniz ayni ChatGPT gibi kckwkxw ama güzel peki neden MT Stinger 2 değil de o Stinger 2 sharpdan 5 yildiz almis.

Stinger 2'nin Sharp'tan 5 yıldız alması güzel ama tek kriter sharp değil. Stinger 2'de dahili güneş vizörü yok, aerodinamiği ve gürültü izolasyonu stream II kadar iyi değil. Ayrıca stream II yeni nesil ece 22.06 standardını karşılıyor ve arem ile rotasyonel darbelerde ekstra koruma sağlıyor. Uzun vadede daha dengeli, daha konforlu ve daha modern bir seçenek olduğu için stream 2'yi tercih ettim.

Stinger 2'nin Sharp'tan 5 yıldız alması güzel ama tek kriter sharp değil. Stinger 2'de dahili güneş vizörü yok, aerodinamiği ve gürültü izolasyonu stream II kadar iyi değil. Ayrıca stream II yeni nesil ece 22.06 standardını karşılıyor ve arem ile rotasyonel darbelerde ekstra koruma sağlıyor. Uzun vadede daha dengeli, daha konforlu ve daha modern bir seçenek olduğu için stream 2'yi tercih ettim.

Anliyorsunuz bu konudan motorcu musunuz?

Düşük bütçeli kasklarda yarım açılır almak riskli olur her zaman. Mekanizmaları iyi değil hiçbirinin. Ayrıca bu fiyatlarda HJC C10 var bu tip markalara bakmaya gerek yok. Kask ölçüleri her markadan markaya maalesef değişiyor evimde scorpion da var agv de var ikisi de l olmasına rağmen birisi sıkıyor birisi normal sıkmıyor. İkiside kullanılmış kasklar pedlerinde deformede yok. O yüzden en yağın mağazaya gidip denemen senin için en iyisi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı