Fare ve kablosuz klavye önerisi

pixeliko

Hectopat
Katılım
16 Haziran 2021
Mesajlar
3.211
Makaleler
16
Çözümler
2
Yer
Türkiye
Daha önce de bu konuyu açmıştım ama o günden bugüne fikirlerin değişti, şimdiki kriterlerime göre bir klavye ve mouse lazım, önerilerinizi bekliyorum. (Bütçe çok değişken olabilir fiyata takılmayın.)

Klavye için kriterler;
  • Kablosuz olmalı. (+)
  • Rahat ve kullanışlı, orta veya küçük boyda olmalı. (+)
  • Aydınlatma olmalı, Rengarenk olursa güzel olur ancak şart değil, beyaz aydınlatma da olabilir.
  • Mekanik olmasına gerek yok, zaten kablosuz olup da mekanik olan bir klavye olacağını zannetmiyorum.

Mouse için kriterler;
  • Mouse için çok kriter yok, kablosuz olsun büyük olmasın yeter.

Not: Yanına (+) işareti koyduklarım olmazsa olmaz kriterler anlamına geliyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@pixeliko önerim Fury Z'dir. Rampage ürünü olarak asla düşünmeyin, fabrikası gayet güzel. Özellikleride gayet güzel. Ben kullanıyorum. Normalde bende Rampage'den nefret ederdim fakat Fury Z gayet güzel.


Klavye de Wireless istemişsiniz size atacağım klavye yurtdışından, hem Wireless hemde Bluetooth'lu. Sarı switch almanızı öneririm. Hızlı Kargoyu seçin ve BGRATON kodunu kullanın bu sayede Gümrük ücreti ödemiyorsunuz ve ürününüz hızlı geliyor.

[TRY828.87]Gamakay TK68 Mekanik Klavye 68 Tuşlar Üçlü Mod Bağlantısı Kablolu Type-C / BT5.0 / 2.4G Kablosuz, Alıcı Gateron Anahtarlı ASA / XDA Profili PBT Tuşları Çalışırken Değiştirilebilir RGB Oyun Klavye Bilgisayar Çevre Birimleri from bilgisayarlar ve ofis on banggood
 
200TL bütçeniz vardı önceki konuda, hala öyleyse bilgilendirin ona göre öneri yapalım.
Aslında değildi, 200 lira civarında olabilir tarzında bir şey yazmıştım sanırım da moderatörler şaşırtmadı ve mesajı o şekilde değiştirdi, tam olarak ne yazdığımı hatırlamıyorum ama değişmişti, neyse. Mekanik olmasın, hem model bulma açısından rahat olur hem de daha ucuz olur. Fiyatı önemli değil bulduğunuz herhangi birini atabilirsiniz.
Mouse için bunu öneririm bende kullanıyorum memnunum.

Fiyat önemli değil ama bu kadar olmasa iyi olur :D. Neyse o zaman şöyle yapalım, klavye 250'yi, mouse da 100'ü geçmesin ve mouse ve klavye siyah olsun.
 

Geri
Yukarı