Çözüldü Fare ve klavye donuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hüsaral

Hectopat
Fare ve klavye oyun oynarken ya da günlük kullanımda ara sıra takılıyor. Bir süreden sonra tamamen donuyor ve yeniden başlatana kadar çalışmıyor. Sürücüleri güncelledim, yine donuyor.
Bilgisayarımda Windows 8.1 ve 7 yüklü, bu sorun 7'de daha az oluyor ama 8.1'de resmen duruyor. Hatta bir ara mavi ekran verdi.

Minidump: 071921-20500-01

Fare ve klavye oyun oynarken ya da günlük kullanımda ara sıra takılıyor. Bir süreden sonra tamamen donuyor ve yeniden başlatana kadar çalışmıyor. Sürücüleri güncelledim, yine donuyor.
Bilgisayarımda Windows 8.1 ve 7 yüklü, bu sorun 7'de daha az oluyor ama 8.1'de resmen duruyor. Hatta bir ara mavi ekran verdi.

Minidump: 071921-20500-01

Kasanda sorun olabilir çıkart temizle veya yerini değiştir.

Donanımla ilgimi olabilir.

Sebebi ise; GM8 telefonum taktığım tüm SD kartlark bozdu. 4 tane denedim hem de. Sonra bunları PC üzerinden biçimlendirme yaptım fakat çalışmadı. Garantisi varsa garantiye verin. Virüs yüzünden olacağını pek sanmıyorum.

Ya fare ile klavye hakkı rahmetine kavuşacak ya da donanımsal/yazılımsal bir sıkıntı olabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı