Fare veya klavyenin aniden devre dışı kalması

YusufOZARMA

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba değerli arkadaşlar, öncelikle sorunumu size izah edeyim. 1 ay öncesine kadar olmayan sorun yeni başladı.

Bilgisayarı açıyorum, yarım saat kadar takılıyorum internette, oyun dahi oynamıyorum. Ya mouse gidiyor ya klavye, bazen her ikisi de gidiyor. Acaba kalitesiz güç kaynağımdan mı diye Aerocool'un yeni güç kaynağını aldım ama sorun hala devam ediyor. Ne yapmam gerek bu sorunu çözmem için? Ne olur yardım edin, şimdiden yardım etmeye çalışan arkadaşlara teşekkür ediyorum.

İyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bu sorun büyük ihtimalle anakart’tan kaynaklanmaktadır. Anakarta takılı bütün kabloları söküp klavye ve fareyi takın, daha sonra bütün kabloları anakarta takıp çalıştırın. Büyük ihtimal düzelecektir, yardımcı olabilmişimdir umarım.

Hocam yok gine aynı sorun var şuan windows güncelleştirdim . Bir güncellemeyle böyle oldu inşallah tekrar bu hata olmaz birdaha olursa buraya yazarım
hala oluyor ne yapmam lazım anakarta ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı