Klavye ve Farenin Bir Süreliğine Devre Dışı Kalması

Metin1777

Decapat
Arkadaşlar benim klavye ve mouse uzun aralıklarla (hatta belirli aralıkları yok rastgele) 4-5 saniyeliğine gidiyor. Şu bir şey takıp çıkarttığımız zaman çıkan dıdıt sesi geliyor ve klavye ve mouse kullanılamaz hale geliyor. Mouse hareket etmiyor klavye yazmıyor, sonra bir daha dıdıt sesi geliyor ve düzeliyor. Bu sanırım yeni klavye aldıktan sonra oldu ve işin ilginç yanı klavye ve fare normal takılıymış gibi ışıkları yanıyor ama dediğim gibi çalışmıyor.

Bir de bu konuyla alakası var mıdır bilmiyorum da az önce yaptığım virüs taraması sonucunda trojware proxychange gibi bir ismi olan virüsler buldum. Bunların bir ilgisi var mıdır?

Bu durum nasıl geçer bazen 1 kere olup geçse de bazen de arka arkaya olmaya devam ediyor ve illallah ettiriyor.
  • Bilgisayarım: Windows 7
  • Klavye: Everest Kb 961
  • Mouse: Tigoes gm160

Son düzenleyen: Moderatör:
Guc tasarrufu yapmak icin fare ve klavyeyi kapatabilir. Bilgisayarinizi yuksek guc moduna aldiktan sonra dener misin?
Birde guc tasarrufu yapmak icin bu aygiti kapatsin diye bir ayar vardi aygit yoneticisinde.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı