Fare Yazılımı Bilgisayara Format Attı

L1ghtBr1nger

Megapat
Daha fazla  
Olay az önce başıma geldi. A4 Tech'in Bloody mouse var. Yazılımı işime yaramadığından kaldırmak istedim ve denetim masasından kaldır tuşuna bastığım anda program C diskinde ne varsa silip süpürmeye başladı. Başta fark etmedim sonra silinenletin yazdığı kutucukta Nvidia, Origin, Uplay falan görünce afallayıp programı zorla kapadım.

Bilgisayarda arka plan ekranı bile yok C bomboş, format atsam bu kadar boş olmaz. Driverlar falan hak getire silip atmış herşeyi ve bunlar sadece 1dk içinde oldu.

Şuan bilgisayarı yeniden başlattım ve pinimi kabul etmedi, saçma bir hata veriyor. E-postadan gireyim dedim ve fark ettim ki Wi-Fi şifresi dahi silinmiş.

Çok güzel, denetim masasıda gitmiş.

Hayatım boyunca gördüğüm gelmiş en saçma hata yemin ederim.

Ekstra not: A4 Tech'e dava mı açsam acaba :D

Bilgisayar W10.

Bazı uygulamalarda da benzer durumlar yaşandığını görmüştüm. Fakat sürücü ile alakalı yazılımı kaldırdığında bu durumu ben de ilk defa duymuş oldum. Bu saatten sonra sistemi onarman pek bir şey fark etmeyecek. Gerekli yedeklemelerinizi Linux Live Disk ile alıp temiz Windows kurulumu yapmanız lazım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı