Windows kendi kendine format attı

JbonesJ

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba geçen günlerde bilgisayarım kapalıydı ve bir anda bir açılma sesi geldi herhalde güncelleniyor dedim ancak 1 gün sonra bilgisayar kendini sıfırlamış tüm dosyalarım ve tüm programlarım gitmiş geri getirmek için bir çözüm var mı?

Merhaba geçen günlerde bilgisayarım kapalıydı ve bir anda bir açılma sesi geldi herhalde güncelleniyor dedim ancak 1 gün sonra bilgisayar kendini sıfırlamış tüm dosyalarım ve tüm programlarım gitmiş geri getirmek için bir çözüm var mı?

Böyle bir şey imkansız kapatmadan önce napmıştın Windows Update de Windows 11 ile ilgili şeyler var mıydı?

Benim de güncelleme sonrası Windows 11 olmuştu orada soruyor sıfırlamak ister misiniz diye sanırsam yanlışlıkla evete basmış olabilirsiniz.

Öyle bir şey yazmamıştı direk kapatmadan önce YouTube'da takılıyordum kapatıp açtıktan sonra oldu.

Uzun sürdü mü mesela ne yazıyordu orada güncellemeler devam ediyor fişe takılı tutun PC nizi kapatmayın tarzı bir yazıysa Windows 11 yüklemiştir.

Yok direk güncelleniyordu pcnizi kapatmayın yazıyordu bende kapatmayı bekledim sonra güncellenince kapattım ama açınca Windows 11 falan yüklenmedi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı