Çözüldü Farede mavi yuvarlak çıkıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

lvstb0rne

Yoctopat
Daha fazla  
RAM
32 GB
Ekran kartı
RTX 3080
İşlemci
11. Nesil Intel Core i9-11900H
Faremi arada sırada hareket ettirdiğimde mavi bir yuvarlak çıkıyor ve bazı oyunlarda aşırı sıkıntı oluşuyor. Yuvarlak tam ortasından dışa doğru açılıp kapanıyor gibi oluyor, anlamadım bildiğiniz bir şey var mıdır?

Çözüm
Hayir formattan once veya sonra boyleydi.

Ya pardon ben şey sandım sanki PC bir şey yüklüyor gibi dönüyor ya imlec o sandım sanırım. Bu farklı değil mi?

ASUS screenxpert yazıyor ya onların hepsini kapa 2 tane gözüküyor resimde aşağıda varsa kapat.

Ya pardon ben şey sandım sanki PC bir şey yüklüyor gibi dönüyor ya imlec o sandım sanırım bu farklı değil mi?

ASUS screenxpert yazıyor ya onların hepsini kapa 2 tane gözüküyor resimde aşağıda varsa kapa.

Sağ tık görevi sonlandır yap.
Faremi arada sırada hareket ettirdiğimde mavi bir yuvarlak çıkıyor ve bazı oyunlarda aşırı sıkıntı oluşuyor. Yuvarlak tam ortasından dışa doğru açılıp kapanıyor gibi oluyor, anlamadım bildiğiniz bir şey var mıdır?
Görev yöneticisinden "işlemler" kısmının ekran görüntüsünü atabilir misin?

Görev Yöneticisi'nden "işlemler" kısmının ekran görüntüsünü atabilir misin?

1761895804854.png

Yani bakiyorum ama bir islem açılıp kapanmiyor, yuvarlak bu sekilde bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ya pardon ben şey sandım sanki PC bir şey yüklüyor gibi dönüyor ya imlec o sandım sanırım. Bu farklı değil mi?

ASUS screenxpert yazıyor ya onların hepsini kapa 2 tane gözüküyor resimde aşağıda varsa kapat.

Ya pardon ben şey sandım sanki PC bir şey yüklüyor gibi dönüyor ya imlec o sandım sanırım bu farklı değil mi?

ASUS screenxpert yazıyor ya onların hepsini kapa 2 tane gözüküyor resimde aşağıda varsa kapa.

Çözüm

Oldu, teşekkür ederim. Ama ben bunu her zaman tek tek kapatacak mıyım yoksa başka bir yolu var mı?

Oldu, teşekkür ederim. Ama ben bunu her zaman tek tek kapatacak mıyım yoksa başka bir yolu var mı?

Rica ederim:) sadece Screeenxperti kapattın değil mi ee bunun her zaman acılmasını istemiyorsan görev yöneticisinde baslangıc sekmeisne gel.

Rica ederim :) Sadece ScreenXperti’yi kapattın değil mi? Eğer bunun her zaman açılmasını istemiyorsan, Görev Yöneticisi’nde Başlangıç sekmesine gel.

Orada ASUS ScreenXperti’yi bul, sağ tıkla ve “Devre Dışı Bırak” yap.

Rica ederim:) sadevce screeenxperti kapattın değil mi ee bunun her zaman acılmasını istemiyorsan görev yöneticisinde baslangıc sekmeisne gel.

Orada ASUS screenxperti bul sağ tık devre dısı bırak yap

Sonra PC’yi resetle, bakalım olacak mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı