mayroxoi Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 677 Çözümler 3 11 Nisan 2023 #1 Merhaba, faremin sol tuşuna basınca videodaki gibi aşağı doğru dümdüz kayıyor. Ne yapabilirim? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 11 Nisan 2023
Merhaba, faremin sol tuşuna basınca videodaki gibi aşağı doğru dümdüz kayıyor. Ne yapabilirim? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.728 Makaleler 1 Çözümler 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #2 Mesela fare modelinin ne olduğunu belirterek konuya başlayabilirsin. Ona göre neler yapabiliriz bakarız Artı 0 Eksi
Mesela fare modelinin ne olduğunu belirterek konuya başlayabilirsin. Ona göre neler yapabiliriz bakarız
KS KS mayroxoi Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 677 Çözümler 3 11 Nisan 2023 #3 KafadanKontak dedi: Mesela fare modelinin ne olduğunu belirterek konuya başlayabilirsin. Ona göre neler yapabiliriz bakarız Genişletmek için tıkla... Farenin modeli yok çinmalı üstünde bile markası yazmıyor. Artı 0 Eksi
KafadanKontak dedi: Mesela fare modelinin ne olduğunu belirterek konuya başlayabilirsin. Ona göre neler yapabiliriz bakarız Genişletmek için tıkla... Farenin modeli yok çinmalı üstünde bile markası yazmıyor.
RFKaya Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 1.158 Çözümler 21 Yer Bergen, Norway Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #4 Bence CS:GO tarzı oyunlar için mouse makrosu açık gibi Artı 0 Eksi
KS KS mayroxoi Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 677 Çözümler 3 12 Nisan 2023 #5 RFKaya dedi: Bence CS:GO tarzı oyunlar için mouse makrosu açık gibi Genişletmek için tıkla... Yok CS:GO oynamıyorum bu tarz şeylerde indirmedim. Artı 0 Eksi
RFKaya dedi: Bence CS:GO tarzı oyunlar için mouse makrosu açık gibi Genişletmek için tıkla... Yok CS:GO oynamıyorum bu tarz şeylerde indirmedim.
RFKaya Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 1.158 Çözümler 21 Yer Bergen, Norway Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2023 #6 mayroxoi dedi: Yok CS:GO oynamıyorum bu tarz şeylerde indirmedim. Genişletmek için tıkla... Kalıcı problem mi? Her zaman oluyor mu? Sistemi yeniden başlattığında falan geçiyor mu? Artı 0 Eksi
mayroxoi dedi: Yok CS:GO oynamıyorum bu tarz şeylerde indirmedim. Genişletmek için tıkla... Kalıcı problem mi? Her zaman oluyor mu? Sistemi yeniden başlattığında falan geçiyor mu?
KS KS mayroxoi Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 677 Çözümler 3 5 Mayıs 2023 #7 RFKaya dedi: Kalıcı problem mi? Her zaman oluyor mu? Sistemi yeniden başlattığında falan geçiyor mu? Genişletmek için tıkla... Özür dilerim görmemişim yeni yazıyorum evet kalıcı problem sorun driverlarda muhtemelen nasıl driver vb indiririm mouse için? Faremin bir markası olmadığından dolayı driver vb de bulamıyorum. Artı 0 Eksi
RFKaya dedi: Kalıcı problem mi? Her zaman oluyor mu? Sistemi yeniden başlattığında falan geçiyor mu? Genişletmek için tıkla... Özür dilerim görmemişim yeni yazıyorum evet kalıcı problem sorun driverlarda muhtemelen nasıl driver vb indiririm mouse için? Faremin bir markası olmadığından dolayı driver vb de bulamıyorum.