4K Hz desteği henüz tamamen entegre edilmedi oyunlara.Hocam dediginiz modelde 4k hz icin ek dongle almak lazim, ama bunda fiyata dahil geliyor.
Ayrıca pil ömrünü ciddi anlamda azalttığı için de bence çok gereği yok.
4K Hz desteği henüz tamamen entegre edilmedi oyunlara.Hocam dediginiz modelde 4k hz icin ek dongle almak lazim, ama bunda fiyata dahil geliyor.
Ben sık valorant oynadigim icin farki az da olsa his ede biliyorum. O yuzden hz onemli benim icin.4K Hz desteği henüz tamamen entegre edilmedi oyunlara.
Ayrıca pil ömrünü ciddi anlamda azalttığı için de bence çok gereği yok.
STM32F072CBU6 kod adlı bir MCU'ya sahip.Yani sensör ve switchlere ek olarak bir de MCU'ya mı bakıyorsunuz?
Peki mesela ROG Keris'in MCU'sunu biliyor musunuz?
O zaman bir şey diyemem.Ben sık valorant oynadigim icin farki az da olsa his ede biliyorum. O yuzden hz onemli benim icin.
çok incelemedim yazıları.
Bazı kaynaklarda Pulsar X2H'a rakip tutulmuş. Beni çok şaşırttı bu durum.
Tesekkurler cevabiniz icinSTM32F072CBU6 kod adlı bir MCU'ya sahip.
MCU hakkında çok bilgi yok.
O zaman bir şey diyemem.
Claw grip kullana bilirmiyim? AcabaMalzeme kalitesi pek beğenilmemiş, yine de iyi duruyor.
STM32F072CBU6 kod adlı bir MCU'ya sahip.
MCU hakkında çok bilgi yok.
O zaman bir şey diyemem.
Rica ederim.Tesekkurler cevabiniz icin
O kadar ucuzsa bir yerden kısman gerek.Malzeme kalitesi pek beğenilmemiş, yine de iyi duruyor.
M800 Ultra ile yakın bir shapeye sahip olduğu için kullanılabilir gibi.Claw grip kullana bilirmiyim? Acaba
Flagship tam olarak ne oluyor?Rica ederim.
O kadar ucuzsa bir yerden kısman gerek.
Hem Flagship MCU hem de 3395 kullanırsan ve yanına da gidip 4k dongle verirsen malzeme kalitesi tabii ki de düşer.
Nordic degilmiydi?Flagship tam olarak ne oluyor?![]()
Ben anlamiyorumda pekFlagship tam olarak ne oluyor?
Nordic degilmiydi?
Amiral gemisi demek. Tepe model anlamına gelir.Nordic degilmiydi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.