Farenin altı temizlenebilir mi?

Evet hocam fareden bahsetmiştim teşekkür ederim. Ben mouse'u yaklaşık 7-8 ay önce aldım ve altını hiç temizlemedim. Çok garip hareket ediyor, ondan dolayı mıdır? Bir de ıslak mendilde alkol kolonya falan var ya hocam FPS oyunları oynarken gereğinden fazla kaygan olur mu?
Yok hocam hiçbir şey olmaz. En kötü bir mendille kurularsınız. Bir şey olmaz yani. O garip hareketler altını temizlememektendir, evet. Genelde farenin 4 köşesi kirlenir. Sensörü direkt tabana yapışıkken çalışmaya tasarlandığı için köşelerdeki kir birikmesi fareyi biraz da olsa yukarı kaldırdığından sensör bir afallar, o yüzden bunlar yaşanır.

Hocam peki yüzeyin tamamını mı yoksa aşağıdaki fotoğrafta işaretlediğim bölgeyi mi sileyim?

Skateslerden bahsediyorsunuz anladığım kadarıyla, o kısımları kesinlikle çıkarmanızı önermiyorum. Temizlik konusunda biraz hassas olmanız lazım, kenarlarında kir var ise o kısımları tornivida ucu vs. ile temizleyebilirsiniz ama sökmemeye dikkat edin. Sökerseniz mouse doğru düzgün kaymaz.
Skatezleri ıslak mendil ile silersem sorun yaratır mı hocam?

Dosya Ekleri

• images (31)~2.jpeg
    images (31)~2.jpeg
    32 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
Hocam peki yüzeyin tamamını mı yoksa aşağıdaki fotoğrafta işaretlediğim bölgeyi mi sileyim?

Skatezleri ıslak mendil ile silersem sorun yaratır mı hocam?
Aşındırıcı bir madde olmamasına dikkat edin ıslak mendilde. Zamanında f710'un plastiklerini bir tane ıslak mendil markası mahvetmişti.

Arkadaşlar mousepadi hem yemek yediğim yer hem de fareyi gezdirdiğim yer olarak kullandığım için farenin altı sanırım yağlanmış ve FPS oyunlarında bu bana çok sıkıntı yaratıyor. Farenin altını ıslak mendille silmeyi düşünüyorum ama silersem Mouse'ta herhangi bir problem olur mu ve nasıl silmeliyim? Herkese hayırlı geceler dilerim.
Eğer yağ topaklanmış bir biçimde duruyorsa ve kurumuşsa eskiden yaşadığım bir durumdu ben direk tırnağım ile temizlemiş tim daha sonra ıslak mendille daha sonra peceteyle kurultamıştım işlem sonunda aynı sorun devam ediyorsa mousepad i temizlemeyi deneyebilirsin

Arkadaşlar mousepadi hem yemek yediğim yer hem de fareyi gezdirdiğim yer olarak kullandığım için farenin altı sanırım yağlanmış ve FPS oyunlarında bu bana çok sıkıntı yaratıyor. Farenin altını ıslak mendille silmeyi düşünüyorum ama silersem Mouse'ta herhangi bir problem olur mu ve nasıl silmeliyim? Herkese hayırlı geceler dilerim.
Mouse'un altına ıslak mendil hiç bir zarar veremez. Sonuçta ıslak mendil akışkan değil iç aksamına girmiyor 😀

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı