Kel Özghür
Picopat
Ana farem bozulduğu için küçük eski bir fare kullanıyorum fakat hassasiyeti köklememe rağmen bana yavaş geliyor. Ekstradan hızını arttırabilir miyiz, bir program var mı?
Windowsta fare yaz orada var.Ana farem bozulduğu için küçük eski bir fare kullanıyorum fakat hassasiyeti köklememe rağmen bana yavaş geliyor. Ekstradan hızını arttırabilir miyiz, bir program var mı?
Sonuna kadar açtım hassasiyeti diyorum. Soruyu düzgün okuyun mesaj kasmaya çalışmayın.Windowsta fare yaz orada var.
Sıkıntılı mısın sen? Hassasiyeti kökledim demenle ben nasıl anlayabilirim? Fare üzerinde mi yaptın bunu ayarlarından mı. Ayrıntılı yaz o zaman başkalarının vaktini çalmamış olursun.Sonuna kadar açtım hassasiyeti diyorum. Soruyu düzgün okuyun mesaj kasmaya çalışmayın.
Sıkıntılı mısın sen? Hassasiyeti kökledim demenle ben nasıl anlayabilirim? Fare üzerinde mi yaptın bunu ayarlarından mı? Ayrıntılı yaz o zaman başkalarının vaktini çalmamış olursun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.