Farenin ışığı var ancak çalışmıyor

Sanirim fotoğraftaki fare ile ayni fare, kablosuz ve Philips marka.Yapılacak olanları söylerseniz gerçekten çok mutlu olurum hocam.

Sanirim fotoğraftaki fare ile ayni fare, kablosuz ve Philips marka.Yapılacak olanları söylerseniz gerçekten çok mutlu olurum hocam.
Ancak sorun fare de olsaydı diğer fareler de çalışır durumda olması gerekmez miydi?

Tamamdır. Bir dakika bekler misiniz?

Diğer farelerde önceden sıkıntı var mıydı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sistemsel de olabilir? Bu videodaki adımları uygular msıınız?

Tamamdır. Bir dakika bekler misiniz?

Diğer farelerde önceden sıkıntı var mıydı?
Hayir yoktu direkt olarak kuzenimden aldım hatta oyun oynarken aldım yani çalışır durumdaydı ancak kabloluydu o belki o fark eder.

Hayir yoktu direkt olarak kuzenimden aldım hatta oyun oynarken aldım yani çalışır durumdaydı ancak kabloluydu o belki o fark eder.
Akıllı TV'niz var mı? Ona da takın sonra kendi tarayıcısına girin. Belli olur fareden mi değil mi sorun.

uyguladım bunları ancak cozum alamadim ama yine uygularim peki sizin çözümünüz ne olacaktı? Fareyi açınca cunku içinin görüntüsü o fotodakinden farkı;

Dosya Ekleri

• 17124252026041212408595306620194.jpg
    168,8 KB · Görüntüleme: 27
TV'de de imleç çıkar.

O kahverengi şeyi hafif kaldırın altında şeffaf plastik bir şey olacaktır o yerinden oynamış olabilir. Onu yuvasına tekrar yerleştirin. O da olmadıysa kabloları kontrol edin. Sorun yoksa bilemiyorum

O kahverengi şeyi hafif kaldırın altında şeffaf plastik bir şey olacaktır o yerinden oynamış olabilir. Onu yuvasına tekrar yerleştirin. O da olmadıysa kabloları kontrol edin. Sorun yoksa bilemiyorum
Tamamdir herşey icin sağolun, deneyeceğim.Olursa bilgilendiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…