Farenin sensörü başka fareye takılabilir mi?

Takılır herhalde aynı marka sensörler farklı mouselarda kullanılıyor çünkü

Teşekkürler, ama sensörü nasıl takacağım ki direkt anakartı takmam lazım çok uğraştırır sanırım bu lehim falan da yapmak lazım işçilik ister bunu yapabilecek mousedan anlayan bir firma var mı böyle işler yapan

Farenin kalıbı veya sensör deliği uyuşuyorsa neden olmasın.

Yani uyuşacağını pek zannetmiyorum nasıl yapabilirim çıkamadım işin içinden.

Sensörler düşündüğünüz gibi tak çalıştır mantığında işlemez hocam. Burada önemli olan kontrolcü ünitesidir. Takılacak sensör, kontrolcü ile uyumlu olmalıdır. Direkt anakartı alıp farklı fareye takmak da zaten kalıptan dolayı uyumlu olmaz. Onu yapana kadar al fareyi kullan.

Sensörler düşündüğünüz gibi tak çalıştır mantığında işlemez hocam. Burada önemli olan kontrolcü ünitesidir. Takılacak sensör, kontrolcü ile uyumlu olmalıdır. Direkt anakartı alıp farklı fareye takmak da zaten kalıpdan dolayı uyumlu olmaz. Onu yapana kadar al fareyi kullan.

Haklısınız hocam merak ettim sadece teşekkür ederim

Sensörler düşündüğünüz gibi tak çalıştır mantığında işlemez hocam. Burada önemli olan kontrolcü ünitesidir. Takılacak sensör, kontrolcü ile uyumlu olmalıdır. Direkt anakartı alıp farklı fareye takmak da zaten kalıpdan dolayı uyumlu olmaz. Onu yapana kadar al fareyi kullan.

Hocam alakasız konuyla yazıyorum ama sormak istedim, teknopatta sattığınız Razer mouse un üstündekileri nereden almıştınız?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı