Çözüldü Fareye basınca algılamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

GhostFace787

Hectopat
Daha fazla  
Normal şekilde oyun oynarken Mouse'da ufak bir sorun oluşmaya başladı. İlk başta pek sorun etmedim fakat sonrasında bu algılama sorunu tekrarlamaya başladı ve sizden yardım istemeye geldim.
Sorun ise şu;
Farenin sol tuşuyla bir tuşa basınca algılamıyor, 2-3 bazen 5 defa basmak basmak zorunda kalıyorum. Nasıl düzeltebilirim bu sorunu?

Normal şekilde oyun oynarken Mouse'da ufak bir sorun oluşmaya başladı. İlk başta pek sorun etmedim fakat sonrasında bu algılama sorunu tekrarlamaya başladı ve sizden yardım istemeye geldim.
Sorun ise şu;
Farenin sol tuşuyla bir tuşa basınca algılamıyor, 2-3 bazen 5 defa basmak basmak zorunda kalıyorum. Nasıl düzeltebilirim bu sorunu?
Marka modeli nedir?

Sorun ise şu;
Farenin kablosuz mu kablolu mu olduğunu tahmin mi edeceğiz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı