Fareye dökülen süt pas yapar mı?

BKDurak

Decapat
Daha fazla  
Merhaba dün klavye ve fareme süt döküldü. Klavyeyi açıp güzelce tmeizledim ancak mosleri biliyorsunuz hem alttaki skatezleri sökmeme rağmen izlediğim tutorialdeki gibi vida yeri çıkmadı. Şu an sorunsuz çalışıyor hiçbir tuşta bir sıkıntı yok ek olarak bir iz vesairede kalmadı. Fareyi süt dökülür dökülmez ters çevirdi mdevre kartını birkaç damladan fazla geldiğini sanmıyorum. İleride önemli bir sorun oluşturur mu? Fare G502 Hero.

Su vs olsa neyse de süt koku yapar. G502'yi sökmek zor değil. Söküp kontak spreyiyle komple yıkamanı tavsiye ederim sana. Yoksa bozuk süt kokusu çıkmaya başlayacak birkaç güne.

Su vs olsa neyse de süt koku yapar. G502'yi sökmek zor değil. Söküp kontak spreyiyle komple yıkamanı tavsiye ederim sana. Yoksa bozuk süt kokusu çıkmaya başlayacak birkaç güne.

Anladım mümkünse bir tutorial atar mısınız baktığımda Hero'ya göre bulamadım nasıl lsökeceğimi bilmiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dot skatezler var onlardan almanı tavsiye ederim. Yapamayacağını düşünüyorsan koy köşeye veya ucuza sat gitsin. İçindeki süt kokusu yaz yaz çok canını sıkar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dot skatezler var onlardan almanı tavsiye ederim. Yapamayacağını düşünüyorsan koy köşeye veya ucuza sat gitsin. İçindeki süt kokusu yaz yaz çok canını sıkar.

Hallederim ama benimki dediğim gibi Hero. Skatez oalrak Logitech G502 için Hoverpad V2 Mouse Skate bunlara ne dersiniz?

Sensör farklı sadece. Vidalar aynı. Tavsiye etmiyorum gereksiz pahalı. 20 30 liralık skatez iş görüyor Temu'dan.

Tamamdır hocam teşekkürler.

Sensör farklı sadece. Vidalar aynı. Tavsiye etmiyorum gereksiz pahalı. 20 30 liralık skatez iş görüyor Temu'dan.

Hocam açtım baktım içine hiç dökülmemiş ama tecrübe oldu en azından.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı