Fareye skatez takıldıktan sonra takılıyor

squzzy

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba iyi akşamlar. Yeni mouse pad aldım onu alınca yanında da skatez alayım iyice kaysın farem dedim. Neyse aldım işte orijinal skatezleri çıkarıp yerine yenilerini taktım. Skatez yataklarına takınca mouse yere çok yakın oldu, o yüzden CS oynarken hafif bastırınca mousepade takılıyor. Sizce fotoğraftaki gibi skatez yatağına takmak yerine işaretlediğim yere taksam sorun olur mu? Teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-11-25 at 19.19.11.jpeg
    WhatsApp Image 2025-11-25 at 19.19.11.jpeg
    109,4 KB · Görüntüleme: 18
  • WhatsApp Image 2025-11-25 at 19.19.43.jpeg
    WhatsApp Image 2025-11-25 at 19.19.43.jpeg
    110,8 KB · Görüntüleme: 18
Öncelikle merhaba iyi akşamlar. Yeni mouse pad aldım onu alınca yanında da skatez alayım iyice kaysın farem dedim. Neyse aldım işte orijinal skatezleri çıkarıp yerine yenilerini taktım. Skatez yataklarına takınca mouse yere çok yakın oldu, o yüzden CS oynarken hafif bastırınca mousepade takılıyor. Sizce fotoğraftaki gibi skatez yatağına takmak yerine işaretlediğim yere taksam sorun olur mu? Teşekkür ederim.

Merhaba. Benim anladığım mouse'a bastırınca skatezin mousepad'in içine gömüldüğü ve skatezin kenarlarının takıldığı yönünde. Yumuşak mousepad'imde bastırınca takılan skatezler, sert mousepad'imde neredeyse sorunsuz. Bastırmadığım sürece yumuşak mousepad'imin kayganlığı daha iyi olsa da bastırınca çıkan ses rahatsız edici. Umarım skatezleri yükseltmek işe yarar. Benim skatezler orijinalinin üstünde olduğu halde bastırınca takılıyor. Yani skatez yeri değişikliğini sizin denemeniz lazım. Umarım işe yarar.

Dosya Ekleri

• ZomboDroid_25112025223720.jpg
    ZomboDroid_25112025223720.jpg
    237,3 KB · Görüntüleme: 1
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı