uyemurat Hectopat Katılım 6 Ocak 2013 Mesajlar 14 Yer İstanbul 8 Ocak 2013 #1 Şöyle bir problemim var. Bilgisayarı kapatıyorum farenin ışığı halen yanıyor ve fareye tıklayınca bilgisayar açılıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ocak 2013
Şöyle bir problemim var. Bilgisayarı kapatıyorum farenin ışığı halen yanıyor ve fareye tıklayınca bilgisayar açılıyor.
uzalan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ağustos 2012 Mesajlar 2.242 Yer kartepe 8 Ocak 2013 #2 Uyku moduna geçiyor olmasın
mevsres Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2012 Mesajlar 6.392 Makaleler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2013 #3 Anlaşılan Uyku Moduna alıyorsun PC'yi Başlat'a tıklayıp sonra Kapat'a tıklarsan PC tamamen kapanacaktır, ya da PC'yi düğmesine basarak kapat.
Anlaşılan Uyku Moduna alıyorsun PC'yi Başlat'a tıklayıp sonra Kapat'a tıklarsan PC tamamen kapanacaktır, ya da PC'yi düğmesine basarak kapat.
uyemurat Hectopat Katılım 6 Ocak 2013 Mesajlar 14 Yer İstanbul 8 Ocak 2013 #4 Kapata tıklıyorum. Bilgisayar komple kapanıyor ama mausun ışığı yanıyor. Sonra mausa tıklayınca pat diye açılıyor. - - - Güncellendi - - - uyemurat dedi: Kapata tıklıyorum. Bilgisayar komple kapanıyor ama mausun ışığı yanıyor. Sonra mausa tıklayınca pat diye açılıyor. Genişletmek için tıkla... Tereddütte kaldım tekrar denedim aynı şey. Bu arada usb girişli mausta olmuyor. Normal girişli mausu kullanınca oluyor.
Kapata tıklıyorum. Bilgisayar komple kapanıyor ama mausun ışığı yanıyor. Sonra mausa tıklayınca pat diye açılıyor. - - - Güncellendi - - - uyemurat dedi: Kapata tıklıyorum. Bilgisayar komple kapanıyor ama mausun ışığı yanıyor. Sonra mausa tıklayınca pat diye açılıyor. Genişletmek için tıkla... Tereddütte kaldım tekrar denedim aynı şey. Bu arada usb girişli mausta olmuyor. Normal girişli mausu kullanınca oluyor.
canoderratata Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ağustos 2012 Mesajlar 2.339 Makaleler 45 Yer Kırşehir 8 Ocak 2013 #5 BIOS'tan PS2 fare ile açmayı seçmişsin galiba.
uyemurat Hectopat Katılım 6 Ocak 2013 Mesajlar 14 Yer İstanbul 8 Ocak 2013 #6 Alperen Şahin dedi: BIOS'tan PS2 fare ile açmayı seçmişsin galiba. Genişletmek için tıkla... Bios şuan default ayarlarında. Birşeyi değiştirmedim yani.
Alperen Şahin dedi: BIOS'tan PS2 fare ile açmayı seçmişsin galiba. Genişletmek için tıkla... Bios şuan default ayarlarında. Birşeyi değiştirmedim yani.
BilgisayarKurdu Technopat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 14.473 Makaleler 34 Çözümler 41 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Active Directory - Security Uzmanı Profil Kapağı 1522600635 8 Ocak 2013 #7 Tamam da sen yine de bir bak o ayara. Yoksa fareye basınca bilgisayar açılmaz yani. Alperen'in dediği ayarı bir kontrol et.
Tamam da sen yine de bir bak o ayara. Yoksa fareye basınca bilgisayar açılmaz yani. Alperen'in dediği ayarı bir kontrol et.
uyemurat Hectopat Katılım 6 Ocak 2013 Mesajlar 14 Yer İstanbul 8 Ocak 2013 #8 BilgisayarKurdu dedi: Tamam da sen yine de bir bak o ayara. Yoksa fareye basınca bilgisayar açılmaz yani. Alperen'in dediği ayarı bir kontrol et. Genişletmek için tıkla... Tam olarak nerden girerim o ayara. Asus anakartım.
BilgisayarKurdu dedi: Tamam da sen yine de bir bak o ayara. Yoksa fareye basınca bilgisayar açılmaz yani. Alperen'in dediği ayarı bir kontrol et. Genişletmek için tıkla... Tam olarak nerden girerim o ayara. Asus anakartım.
canoderratata Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ağustos 2012 Mesajlar 2.339 Makaleler 45 Yer Kırşehir 8 Ocak 2013 #9 https://www.technopat.net/forum/masaustu-bilgisayarlar/7691-klavye-ile-bilgisayari-baslatma.html. Bu konu da Recep Baltaş'ın yazdığını takip et yardımcı olacaktır sana.Tabi anakartın yeni model BIOS ise işe yarar. Eski modelse bu yolla yapamazsın. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ocak 2013
https://www.technopat.net/forum/masaustu-bilgisayarlar/7691-klavye-ile-bilgisayari-baslatma.html. Bu konu da Recep Baltaş'ın yazdığını takip et yardımcı olacaktır sana.Tabi anakartın yeni model BIOS ise işe yarar. Eski modelse bu yolla yapamazsın.
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 9.207 Çözümler 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 8 Ocak 2013 #10 Sanırım Asus'larda BIOS'a girmek için "Delete" tuşuna basman gerekiyor. Bilgisayarı açtığın an da basabilirsin, basılı tutma ama, birkaç kez de basabilirsin - BIOS ekranı açılana kadar basarsan kaçırmayacağına eminim.
Sanırım Asus'larda BIOS'a girmek için "Delete" tuşuna basman gerekiyor. Bilgisayarı açtığın an da basabilirsin, basılı tutma ama, birkaç kez de basabilirsin - BIOS ekranı açılana kadar basarsan kaçırmayacağına eminim.