Fareyi alt kısmında bulunan pad olmadan kullanmak zararlı mıdır?

Kuru kuru

Hectopat
Merhaba, yakın zamanda 5-6 yıllık Razer DeathAdder Elite farem çift tıklamaya başladı bende içini açıp baktım biraz kurcaladıktan sonra geçici olarak hallettim gibi ama büyük bir acemilik yaptım, mousun önünde bulunan padi tamamen çıkardım ve zarar da verdiğim için geri takılamaz halde. Önünde bu pad olmadan kullanmak sorun yaratır mı, internetten yeni bir tane sipariş etmeli miyim yoksa? Sunucu hatası verdiğinden resim yükleyemiyorum maalesef iki farklı cihazdan farklı tarayıcılarla denedim. Hali hazırda masaya koyduğum bir mouse pad kullanıyorum.

Merhaba, yakın zamanda 5-6 yıllık Razer DeathAdder Elite farem çift tıklamaya başladı bende içini açıp baktım biraz kurcaladıktan sonra geçici olarak hallettim gibi ama büyük bir acemilik yaptım, mousun önünde bulunan padi tamamen çıkardım ve zarar da verdiğim için geri takılamaz halde. Önünde bu pad olmadan kullanmak sorun yaratır mı, internetten yeni bir tane sipariş etmeli miyim yoksa? Sunucu hatası verdiğinden resim yükleyemiyorum maalesef iki farklı cihazdan farklı tarayıcılarla denedim. Hali hazırda masaya koyduğum bir mouse pad kullanıyorum.
Sürtünmeyi arttırır, kullanırken daha zor çevirirsiniz vs vs.

Hocam anlattığınız şeyi anladım. Ama neyi anladığımı anlamadım.

Resmi. Herhangi bir resim yükleme sitesine yükleyin ve linkini gösterin.

Hocam birazdan gönderiyorum hızlı resimden göndermek yasakmış.

Dediğin şey skatez galiba onlarsız kullansan işin daha zorlaşır kayganlık azalır ve ürünün o kısmı zamanla zarar görebilir aşınabilir.

Ah evet hocam skatez bahsettiğim şey, ismini unutmuşum kusuruma bakmayın.

1726828726947.jpg tamamdır resim bu yani göreceğiniz üzere 3 farklı kısmın 1 tanesinde skatez takılı değil.

Son düzenleme:
Hocam birazdan gönderiyorum hızlı resimden göndermek yasakmış.

Ah evet hocam skatez bahsettiğim şey, ismini unutmuşum kusuruma bakmayın.

1726828726947.jpg tamamdır resim bu yani göreceğiniz üzere 3 farklı kısmın 1 tanesinde skatez takılı değil.
skateslerin yedeği satılıyor.

ama almak istemezseniz o çıkan parçayı çok az bir yapıştırıcı ile kullana bilirsiniz diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı