Erenbaba55
Centipat
Kesinlikle mouse dan kaynaklanıyor 50 TL ye aldım aynısını bendede yapıyor bende fare hızlı hareket ediyordu kasada sanıyordum.sorun moustaymi everest smx-r1 almayın inanılmaz saçma bı mouse d
bende de aynısı var mouse'u hızlıca sağa yada sola kaydırırsam yukarı yada ters yöne doğru gidiyor mouse pad değiştirdikten sonra oldu bu sorun eski mouse padimi deniyorum düzeliyor bence mouse padin üzerindeki doku ve dikilişine göre benim padimde çapraz sola dogru yani elinizi hafif sürttüğünüzde hissediyorsunuz dikkat ettiğimde de mouse'm o genelde o yönlere doğru hareket ediyor mouse ve bilgisayarım gayet iyi merak etmeyin sorun onda değil SORUN MOUSEPADArkadaşlar yeni bir PC aldım fareyi hızlı çevirince bazen ters yöne bazen de aşağıya atıyor. Oyun oynarken refleksif vuruşlar yapamıyoru. Arkamı dönemiyorum ilk başta sıkıntı farede zannettim, ama kendi farem dışında 2 fare daha denedim. Ama yine aynı şekilde attı. Yardımcı olabilir misiniz?
Arkadaşlar yeni bir PC aldım fareyi hızlı çevirince bazen ters yöne bazen de aşağıya atıyor. Oyun oynarken refleksif vuruşlar yapamıyor. Arkamı dönemiyorum ilk başta sıkıntı farede zannettim, ama kendi farem dışında 2 fare daha denedim. Ama yine aynı şekilde attı. Yardımcı olabilir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.