Fareyi oynatınca FPS düşmesi

İşletim sistemi
Windows 11

kaansel

Decapat
Katılım
22 Kasım 2020
Mesajlar
13
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, ASUS ROG Zephyrus G14 ve ASUS ROG Gladius II Wireless mouse kullanıyorum.

Oyunlarda hep yüksek FPS alıyorum, sistemsel veya donanımsal bir sorunum yok. Şu anki setupımla sıkıntısız oynuyordum. Ancak son zamanlarda bir FPS düşmesi olmaya başladı ve sorun mouse kablo veya 2.4 GHz USB dongle ile bağlandığı zaman hareket ettirince oluyor. Bluetooth modu ile bağladığımda herhangi bir sorun olmuyor. Sadece oyunda FPS düşmesi oluyor normalde hiçbir sıkıntı yok Mouse'da.

Cidden anlam veremiyorum tüm sürücüler güncel, ayarlarda hiçbir değişiklik yapmadım, donanımsal bir değişiklik de yok.

Bu sorunu gidermeme yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.
 
Kanka farenin FPS ile bir alakası olmaz genelde bir de FPS düşmesi çok mu fazla veya farenin altındaki lens bozuk olabilir kesik kesik oynattığı için fareyi sana görüntü olarak FPS düşükmüş gibi gelebilir ayrıca fareyi oynattığında 10-5 gibi FPS düşüntüleri normal olabilir
 
Kanka farenin FPS ile bir alakası olmaz genelde bir de FPS düşmesi çok mu fazla veya farenin altındaki lens bozuk olabilir kesik kesik oynattığı için fareyi sana görüntü olarak FPS düşükmüş gibi gelebilir ayrıca fareyi oynattığında 10-5 gibi FPS düşüntüleri normal olabilir.

Dediğim gibi farede sıkıntı yok, sadece Valorant'a özel bir durum bu. FPS düşmesi oluyor derken fareyi oynatınca olan birkaç FPS düşmesini demiyorum, bildiğin FPS degeri 5 FPS'lere düşüyor. Ben de anlayamadım dostum. Bir süredir yapmıyor ama bakalım hayırlısı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı