Farklı adaptör ile laptop çalıştırma

Merhaba,

HP-AU111NT için kendi sayfasında 65Watt adaptör yazmış zaten, bu yüzden 65W adaptör almanız en uygunu olacaktır. Düzgün biryerden aldıktan sonra çalışmayan parça değişimi ve iadesi yapılacaktır. Bazı satıcılar bataryanın fiziksel boyutunun sığmasına bakıyor, oysa bataryalar üzerinde çipler mevcut; bununda uygun olması lazım. Bu sorun genelde Acer marka laptopların muadil bataryalarında görülür, fiziksel olarak birebir gözükse de birbiri ile uyumlu çalışmazlar.

Sizin için Dataservis/Retro 'dan muadil adaptör ve batarya linki ekledim (uyumlu) kendi sitelerinde bu model için orjinal şarj aleti ve batarya da satıyorlar ama ben dataservisin kendi ürünlerinden ve retro markasından memnunum.

Ref:

Merhaba,

HP-AU111NT için kendi sayfasında 65Watt adaptör yazmış zaten, bu yüzden 65W adaptör almanız en uygunu olacaktır. Düzgün bir yerden aldıktan sonra çalışmayan parça değişimi ve iadesi yapılacaktır. Bazı satıcılar bataryanın fiziksel boyutunun sığmazına bakıyor, oysa bataryalar üzerinde çipler mevcut; bununda uygun olması lazım. Bu sorun genelde Acer marka laptopların muadil bataryalarında görülür, fiziksel olarak birebir gözükse de birbiri ile uyumlu çalışmazlar.

Sizin için Dataservis/Retro'dan muadil adaptör ve batarya linki ekledim (uyumlu) kendi sitelerinde bu model için orijinal şarj aleti ve batarya da satıyorlar ama ben dataservisin kendi ürünlerinden ve retro markasından memnunum.

Ref:

Çok teşekkür ederim. Bu yazı beni bir hayli tatmin etti ve bilgilendirdi. Önerdiğiniz markaya güveniyorum ve inceleyeceğim. Teşekkür ederim tekrardan.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı