Farklı bir sigara içmek

Furkan Borak

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Kocaeli, Karamürsel
Arkadaşlar selam. Dün serseri bir arkadaşımdan 2-3 tane sigara aldım. Cebime atmıştım, bir tanesi kırılmış, bir tanesini de biraz önce içtim.
Sigara çok farklıydı. Normalde parliament içerim yani normalde de içen birisiyim ama bu çok farklıydı. Çok duman atıyordu ve sigarayı içtikten sonra çok fena başım dönmeye başladı, gözüm kamaşmaya başladı ve başım dönmeye devam ediyor. Tadı da çok farklıydı. Ne yapmalıyım?

Sigara değil de ot olabilir mi? Bir de arkadaşına sor bir ona göre doktora git sağlık bu sonuçta.

İlla ot içtim dedirtireceksin yani.

Arkadaşım derken, mahallede oturduğum birisi. Numarası falan filan hiç bir şeyi yok. Mahalle çocuğu, kekolar olur ya. O tiplerden.

Kocaeli de ot var mıdır ya?
Ooh, hay maşallah hocam tam yerini bulmuşsun. Kocaeli uyuşturucu kullanımında ilk sırada olan şehirlerden. Zaten ortamı da aşağı yukarı belli, haberlerini görüyorum ara sıra internette. Kaçak sigara olsa bile çok olumsuz etkileri olacak sana, direkt doktora git.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…