Farklı bir sigara içmek

Furkan Borak

Decapat
Katılım
17 Temmuz 2022
Mesajlar
3.027
Çözümler
22
Yer
Kocaeli, Karamürsel
Arkadaşlar selam. Dün serseri bir arkadaşımdan 2-3 tane sigara aldım. Cebime atmıştım, bir tanesi kırılmış, bir tanesini de biraz önce içtim.
Sigara çok farklıydı. Normalde parliament içerim yani normalde de içen birisiyim ama bu çok farklıydı. Çok duman atıyordu ve sigarayı içtikten sonra çok fena başım dönmeye başladı, gözüm kamaşmaya başladı ve başım dönmeye devam ediyor. Tadı da çok farklıydı. Ne yapmalıyım?
 
Hocam bence nikotin zehirlenmesi gibi duruyor, belirtilerine de bakarsak yüksek ihtimal ondan dolayı. İçeriğini de bilmediğimiz için sigaranın doktora gitmen lazım. Kaçak sigara içmişsindir muhtemelen.

1716544125535.png
 
Arkadaşım derken, mahallede oturduğum birisi. Numarası falan filan hiç bir şeyi yok. Mahalle çocuğu, kekolar olur ya. O tiplerden.


Kocaeli de ot var mıdır ya?
Ooh, hay maşallah hocam tam yerini bulmuşsun. Kocaeli uyuşturucu kullanımında ilk sırada olan şehirlerden. Zaten ortamı da aşağı yukarı belli, haberlerini görüyorum ara sıra internette. Kaçak sigara olsa bile çok olumsuz etkileri olacak sana, direkt doktora git.

1716544922025.png
 

Yeni konular

Geri
Yukarı