Farklı çiplere sahip aynı özellikteki RAM'lar sorun çıkarır mı?

ZMR35

Hectopat
Yer
İZMİR
Daha fazla  
Merhaba sayın üyeler Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3200MHz RAM'e sahibim 1 yıl önce almıştım o zamanlar çok bilgim yoktu bugün baktım ki versiyonları farklı biri nanya çipe sahip diğeri ise Samsung çipe sahip şimdi ben yine tıpatıp aynı özellikte RAM sipariş ettim uyumsuzluk yaşama şansı var mıdır?
Daha önce de bu RAM'lerin yanında 2x8 3000 MHz olanı vardı bir sürü uyumsuzluk sorunu yaşadım yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum.

Çıkarabilir. Versiyon numaraları tam olarak nedir?

4.31 ve 8.31 gelecek olanları daha bilmiyorum MediaMarkt'tan aldım 4.31 geliyor sanırım alanların attığı yorumların fotoğrafından öyle gördüm.

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    22,8 KB · Görüntüleme: 25
  • 2.png
    2.png
    23,1 KB · Görüntüleme: 26
  • Screenshot_20231103_161507_Chrome.jpg
    Screenshot_20231103_161507_Chrome.jpg
    75,5 KB · Görüntüleme: 26
4.31 ve 8.31 gelecek olanları daha bilmiyorum MediaMarkt'tan aldım 4.31 geliyor sanırım alanların attığı yorumların fotoğrafından öyle gördüm.

LPX'lerden karışık geliyor. 4.31 Samsung B-Die fakat muhtemelen bad bin. Uyumlu olma ihtimalleri düşük, hele Micron falan gelirse çorba olur.

LPX'lerden karışık geliyor. 4.31 Samsung b-die fakat muhtemelen bad bin. Uyumlu olma ihtimalleri düşük, hele Micron falan gelirse çorba olur.

E böyle iş mi olur o zaman Corsair tercih etmemek lazım ben direk iade edeyim riske girmiyeyim başka markaya döneyim ya da sizin öneriniz nedir?

Arkadaşlar yor mudur başka yorumu olan.

Çıkarabilir. Versiyon numaraları tam olarak nedir?

Hocam yeni gelecek olanların versiyon numrasını yarın yazsam bakar mıyız uyumluluğuna.

LPX'lerden karışık geliyor. 4.31 Samsung b-die fakat muhtemelen bad bin. Uyumlu olma ihtimalleri düşük, hele Micron falan gelirse çorba olur.

Hocam 3.32 geldi 2 adet ne yapayım.

Son düzenleme:
E böyle iş mi olur o zaman Corsair tercih etmemek lazım ben direk iade edeyim riske girmiyeyim başka markaya döneyim ya da sizin öneriniz nedir?

Arkadaşlar yor mudur başka yorumu olan.

Hocam yeni gelecek olanların versiyon numrasını yarın yazsam bakar mıyız uyumluluğuna.

Hocam 3.32 geldi 2 adet ne yapayım.

Çorba olmuş. Bunları iade edip diğerlerini sat, 2x16 GB kit almaya çalış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı