Farklı daireler ile internet paylaşımı yasak mıdır?

Ozan-Tufan

Kilopat
Katılım
28 Ekim 2013
Mesajlar
1.260
Makaleler
12
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, binamızdan 3 kişi benimle birlikte ortak internet kullanmak istiyor. Bunu yapmanın herhangi bir sakıncası var mıdır? Detaylı bilgi verebilirseniz sevinirim.
 
Bildiğim kadarı ile yok. Yaklaşık 7 arkadaşım komşusu ile kullanıyor. Ancak AKK'nı 15 günde geçiyorsanız ortak kullanmayın derim. 3 mb/sn sizi 2 haftada çileden çıkarabilir.
 
O zaman hiçbir şekilde komşunuz ile kullanmayın. Ayrıca sizin bulunduğunuz yerde mi internette sıkıntı var yoksa tarifeniz gerçekten 1.5 mu?
 
İnternete bağlı olan her bilgisayarda yapılan yasal olmayan bir durum işlendiğinde paylaşıma açan kişi yani ISS kimliği üzerinde olan kim ise suç o kişiye gelir. Mac adresi bulunmadığında direk modem size ait olduğundan soruşturmaya alınacak olan modem ve ISS kaydına sahip olan kişidir. Tabi bu ülkemizde bu gibi takipler uluslar arası bir durum olmadıkça takip edilmiyor.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı