Çözüldü Farklı GB değerine sahip RAM'ler kullanırsam sıkıntı olur mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Neon Ninja

Picopat
Daha fazla  
Şimdi bende 2 tane 16 GB CL16 3600MHz RAM var. Buna 3.Kanal olarak 8 GB CL16 3600MHz RAM takarsan sorun yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
32 GB RAM'in var fazlasını napıcaksın ve her sistem Quad Channel desteklemez 4 tane slot demek Quad Channel destekliyor demek olmuyor.

Benim anakartım 128 GB'a kadar RAM destekliyor. Hem de 32 GB'dan fazlası sizin için gereksiz olabilir ama benim sistemim edit-render sistemi olduğu için 64 bile ortalama benim için
32 GB RAM'in var fazlasını napıcaksın ve her sistem Quad Channel desteklemez 4 tane slot demek Quad Channel destekliyor demek olmuyor.

Benim anakartım 128 GB'a kadar RAM destekliyor. Hem de 32 GB'dan fazlası sizin için gereksiz olabilir ama benim sistemim edit-render sistemi olduğu için 64 bile ortalama benim için

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…