Çözüldü Farklı GB değerine sahip RAM'ler kullanırsam sıkıntı olur mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Neon Ninja

Picopat
Daha fazla  
Şimdi bende 2 tane 16 GB CL16 3600MHz RAM var. Buna 3.Kanal olarak 8 GB CL16 3600MHz RAM takarsan sorun yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
32 GB RAM'in var fazlasını napıcaksın ve her sistem Quad Channel desteklemez 4 tane slot demek Quad Channel destekliyor demek olmuyor.

Benim anakartım 128 GB'a kadar RAM destekliyor. Hem de 32 GB'dan fazlası sizin için gereksiz olabilir ama benim sistemim edit-render sistemi olduğu için 64 bile ortalama benim için ;)
32 GB RAM'in var fazlasını napıcaksın ve her sistem Quad Channel desteklemez 4 tane slot demek Quad Channel destekliyor demek olmuyor.

Benim anakartım 128 GB'a kadar RAM destekliyor. Hem de 32 GB'dan fazlası sizin için gereksiz olabilir ama benim sistemim edit-render sistemi olduğu için 64 bile ortalama benim için ;)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı