Çözüldü Farklı görev çubuğu nereden bulunur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
18
Hocada gördüm:

Ekran Görüntüsü (56).png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bunda ne gibi bir fark var?

Dark modu mu diyorsun?
Yapmak istediğin şey ne

Rengini mi değiştirmek istiyorsun?

Home'da görev çubuğu siyah değil beyaz olarak gelir benim bildiğim.

Ben siyah diye biliyorum. Ben değiştirmeme rağmen siyah.
Bunda renk siyah ya da beyaz değil. Karışık bir şey. Mesela bu mor turkuaz arası bir şey.

Farklı değil ince seçmiş.

O nasıl oluyor hocam?
Görev cubuğu normalde siyahtır fakat bunu değiştirebilirsiniz. Başlat menüsünden ayarlara giriş yapın ve Kişiselleştirmeyi seçin. Burada Renkler sekmesini seçtiğinizde orada tema ile ilgili renk ayarlarını değiştirebileceksiniz. Ve eğer “Başlangıç, görev çubuğu ve hızlı işlem merkezinde renk göster” seçeneği işaretli ise görev cubuğunun rengi de seçtiğiniz renk ile uyumlu hale geliyor. Bunu belki küçümseyebilirsiniz ancak bilgisayarınızı kullanırken size faydalı bir görsellik sağladığını da inkar edemeyiz.
Kaynak: Windows 10 Görev Çubuğu nasıl özelleştirilir?
Teşekkürler hocam fakat bunda yarısı mor yarısı turkuaz gibi karma görünüyor. 😀
Biraz daha araştıracağım.

Bunda renk siyah ya da beyaz değil. Karışık bir şey. Mesela bu mor turkuaz arası bir şey.

O nasıl oluyor hocam?

Teşekkürler hocam fakat bunda yarısı mor yarısı turkuaz gibi karma görünüyor. 😀
Biraz daha araştıracağım.
Kişiselleştirme seçeneklerinden görev çubuğunu saydam yapın. Hocanız arkaplanı gradyent mor mavi arası bir şekilde kullanıyor olabilir. Ona göre renk değiştirecektir görev çubuğu.

Görev çubuğu orijinaliymiş, ama bu yazılım ile harika şeyler yapılabiliyor.
1610785099746.png

exe dosyasını açınca direk olarak görev çubuğundakileri ortaya aldı ve başka herhangi bir şey olmadı. Birincisi bunu nasıl düzeltebilirim uygulamayı kapatmama rağmen düzelmedi. İkincisi harika şeyler yapılabildiğini söylemişsin nerden yapacağımı söyleyebilir misin?
1610785099746.png

exe dosyasını açınca direk olarak görev çubuğundakileri ortaya aldı ve başka herhangi bir şey olmadı. Birincisi bunu nasıl düzeltebilirim uygulamayı kapatmama rağmen düzelmedi. İkincisi harika şeyler yapılabildiğini söylemişsin nerden yapacağımı söyleyebilir misin?
Tamamdır gerek kalmadı. Configure.exe olanı açıp yapmam gerekiyormuş.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı