Farklı ildeki ürünü internet üzerinden satın alma

Yer
Klavye
Daha fazla  
Meslek
Harf, sayı yazmak.
Letgo'da bir ürün buldum ve fiyatı da oldukça uygun ve ben bu ürünü almak istiyorum. Bu yüzden adama get açması teklifinde bulundum ve adam ürünün normal fiyatından çok daha düşük olduğu için ilanın yayından direkt kaldırıldığını, onaylanmadığını söyledi. Şimdi bana get sistemine benzer bir site lazım. Hemen yardımcı olabilirseniz çok makbule geçer.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kimlik fotokopisi kesinlikle paylaşmayın. Siz iyi niyetle bulundurabilirsiniz ama karşı taraf hırsızlık yapıp sizin kimlik fotokopinizi oraya atarsa o zaman görürsünüz karşılıklı fotokopiyi. Sahibinden GET ilanı açıyorsa açar. Kabul etmezse siz ücreti banka hesabına yollarsınız. Tabi dolandırılma ihtimaliniz de var. Bunları düşünerek alışverin yapın. Karşıdakiyle telefonda konuşup güven duyup duymamakla alakalı.

Son düzenleme:
Benim bir kere ilanım piyasadan çok düşük olduğu için hesabımı ilanla birlikte silip fatura doğrulama istemişlerdi ve bu uzun bir süreçti. Ben de kendileri bilir dedim, kullanmıyorum artık orayı. Dolandırıcı da değilim, referanslarım var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı