Farklı İşletim sistemi önerisi

Ben böyle bir durum olduğunu bilmiyordum hocam. Peki oyun konusunda sıkıntı çıkarmayacak bir işletim sistemi var mı? Eğer yoksa Windows'tan devam edeceğim.
Pek fazla işletim sistemi yok zaten. Oyun geliştiricileri Windows'a yönelik geliştiriyor. Ama Linux'te oyunculuk yavaş yavaş gelişiyor. İsterseniz hem Windows ve Linux'u aynı anda kullanabilirsiniz. Dual boot kavramını araştırın.

Ben böyle bir durum olduğunu bilmiyordum hocam. Peki oyun konusunda sıkıntı çıkarmayacak bir işletim sistemi var mı? Eğer yoksa Windows'tan devam edeceğim.
Hocam anti-virüs varsa ve GNU/Linux portu yoksa açmak imkansız oluyor genelde onun dışında genellikle açılabiliyor bir şekilde. Sisteminiz iyiyse bir VM hazırlayabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar. Bugün sistemime format atıp, yeni bir işletim sistemi kurmak istiyorum. Windows dışında bir işletim sistemi olmasını istiyorum, Windows'tan biraz sıkıldım desem yeridir. Diğer işletim sistemleri hakkında bir bilgim yok, sizlerin önerilerini bekliyorum. Kullanışlık bakımından Windows'u aratmasın istiyorum ve biraz da hafif bir işletim sistemi istiyorum. Eğer varsa attığınız işletim sistemi ile alakalı rehber, paylaşırsanız sevinirim.
Chrome OS bence en iyisi hem performans hem tasarım hem de Linux uygulamaları ve Android uygulama desteği ile Chrome OS çok daha güzel oluyor. Linux tabanlı olduğu için terminal vs. her şey var. Tasarımı kullanımı vs. her şey çok iyi. Ben de şuan Chrome OS yüklüyorum sana da öneririm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı