Farklı kanallara Short yüklemek Shorts algoritmasını etkiler mi?

mejfu

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yaklaşık 7-8 aydır düzenli olmasa da her ay 15-20 Shorts yüklüyorum kanalıma. 4 adet Shorts kanalım var hepsi eski hesap 1 tanesi de ana hesabım. Ana hesabımdan LoL içerikleri paylaşıyorum organik 0'dan 360'a yakın takipçim var 8 aydır içerik üretiyorum. Videolarım sadece Twitch kesintileri değil Zoom'in Zoom out müzik edit kesme koparma gibi işlemlerden geçen yüksek kaliteli içerikler. Ama son 2 aydır algoritma resmen bana küsmüş durumda. Her gün aynı saatte (18.00) video yüklüyorum ve 1 gün içerisinde 10-20 gibi gülünç rakamlar izliyor. Normalde videolarım algoritmaya düşerse en az 15-20k çok tutulursa 500K'ya yakın izlenme alıyordu. Diğer kanallarımda nispeten yeni olsa da algoritmaya düşerse 10K'ya yakın izlenme alıyorlar ama algoritmaya düşmezse 1 izlenme bile almıyorlar.

Denediğim yöntemler:

Her kanala 3'er saat arayla videoları yüklemek.
Her kanala günlük aynı saatte video yüklemek.
Her seferinde sabit bir niche kullanmak, farklı şeyler yüklememek.
Proxy ile farklı IP adreslerinden yükleme yapmak.
Mobil cihazdan yükleme yapmak.
Şarkılı veya şarkısız yükleme yapmak.
Yüklenecek videoyu editleme işlemi bittikten sonra 6-12 saat dinlendirip yüklemek.
Fazla etiketleri silmek.
Shadow ban yemiş olabilirim diye 1 hafta video yüklemeyi bırakmak.
3 gün, 2 gün, 7 gün dinlendirerek video yüklemek.

Gerçekten moralim bozuk bayağı. Hevesle içerik üretiyorum 2-3 saat edit yapıyorum. Düzenli video yüklüyorum ama algoritma içeriklerimi görmüyor neden olabilir?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı