Çözüldü Farklı kodlarla gelen mavi ekran sebebi nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

BarışBrawler

Kilopat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/file/d/1RzNhMLQSa85i1B47W5eR_NdfgHFtJDtC/view?usp=sharing
RAM
Corsair 16 gb 2400 mhz
SSD veya HDD modeli
sandisk 120gb ssd, 1 tb HDD
Ekran kartı
Gigabyte gtx 1060 6 gb
Anakart
Asus TUF H310M plus gaming
İşlemci
i5 8600 3.1 ghz
Merhaba, 1 hafta kadar şehir dışındaydım eve geldiğimde ve bilgisayarımı kullanmaya başladığımda (yaklaşık 2-3 saat kullanım sonrası) önce sistem dondu, hiçbir şey yapmadan bekledim ve kendi kendine yeniden başladı.

Ondan sonra ise her YouTube'a girdiğimde, GeForce Experience'dan GPU mu güncellemeye çalıştığımda, mavi ekran hatası almaya başladım ve artık durduk yerde de veriyor mavi ekranı.

Genellikle MEMORY_MANAGEMENT kodlu hata geldi ama onun dışında da birkaç hata kodu almıştım fakat onları göremedim.

Sanal bellek kapatıp açtım, diski scan ettirdim, RAM'lerimi çıkarıp yerlerini değiştirip tekrardan taktım lakin halen düzelmedi.

Tamamdır sorunu tespit ettim, teşekkür ederim. RAM lerden bir tanesi arızalıymış. Şimdi benim bu tek kalan RAM e ve anakartıma, sistemime uyacak bir 8 gb RAM almam lazım bunun önerisi için de yeni konu mu açmalıyım?
Farklı konu açmalısın. Açarken anakartının özelliklerini belirt. DDR 3'mü yoksa 4'mü? Bunları belirtmen lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı