Çözüldü EA App Farklı mail çıkıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

italyanSoda

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Bundan 2 ay önce, Epic üzerinden paraler şekilde EA oyunlarını indirip hesabım ile oynuyordum ama 2 haftadır EA ya girmek istediğimde hiç tanımadığım bir hesap gözüküyor, ne şifreyi kabul ediyor ne de şifre geliyor, şifremi unuttum diyorum o tanımadığım hesaba kod gidiyor. Bunun için ne yapabilirim? Epic de olan EA oyunlarım çöp mü oldu yani, EA hesabımda kendi cep numaram olduğu halde girmiyor bile. Bu durum başına gelen var mı?

Saygılarımla.

Çözüm
Cevap için teşekkür ederim, EA canlı desteğe nereden bağlanıyorum acaba çözemedim,

EA'nın kendi destek ekibi sayfasına açılır, linke kısaltma koymadım ama tıklamadan önce kendi güvenliğin için tüm linkleri VirusTotal sitesinden taramanı tavsiye ederim Yani linke tıklamadan önce mutlaka VirusTotal'den tara kardeşim. Sayfaya gidince,

"If you can't log in and you're missing content, get in touch with us."

Kısmından canlı desteğe bağlanma seçeneğine tıkla, "giriş yapmadan ilerle"ye bas ve "chat with us" bağlantısına gir. Sana verilen başvuru formuna mülki bilgileri gir ve destek ekibi geri dönene kadar bekle. En fazla 10 dakika içinde geri dönüş yaparlar, gayet ilgililer sana korkmaman gerektiğini falan söylerler. Hayatında görüp görebileceğin en iyi destek ekibi EA'nın. O yüzden rahat ol. Mail adresini ve cep noyu doğrulayıp hesabını verirler. İki aşamalı doğrulamayı açmayı da sakın unutma.

Ayrıca bilgisayarında keylog veya trojan olduğunu düşünüyorsan bu işlemleri kesinlikle PC'de yapma. Telefonun daha güvenli olur.
Canlı desteğe bağlanmaya çalışıyorum. Bekleme süresi verdi ama yarım saattir olmadı :( hesabım çalındı geri almam gerekiyor. Mail adresi yok mu EA'nın oradan çözebilir miyim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı