Farklı marka bileşenlerin tüm yazılımları kurulmalı mı?

Buvtez

Femtopat
Daha fazla  
Monitör ve bilgisayarın Parçalarını MSI olarak düşündüm, ekipman olarak Razer ve kasa olarak NZXT. Böyle bir sistem toplarsam bu üçü için de ayrı program mı yüklemem gerekiyor? Ben böyle bir şey istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör ve bilgisayarın parçalarını MSI olarak düşündüm, ekipman olarak Razer ve kasa olarak NZXT. Böyle bir sistem toplarsam bu üçü için de ayrı program mı yüklemem gerekiyor? Ben böyle bir şey istemiyorum.

Evet maalesef en az üç farklı yazılım kuracaksınız. Ama bir zararı olmaz. Neden istemiyorsunuz?

NZXT'yi yuklemenize gerek yok, zira kasadaki fan baglantilarini anakarta yapacaksiniz ve Dragon Center yazilimi uzerinden kontrol edeceksiniz. Yani iki gerekli program var, Synapse ve Dragon Center. Dragon Center'in sozde Synapse ile uyumlulugu var, ama iyi de degil o kadar cok kisitli tum fonksiyonlar kullanilamiyor. Eger ekipmanlarinizi MSI alirsaniz sizin için daha rahat olur. SteelSeries'de alabilirsiniz.

Evet maalesef en az üç farklı yazılım kuracaksınız. Ama bir zararı olmaz. Neden istemiyorsunuz?
Tek uygulama üstünden her şeyi yönetmek daha düzenli geliyor sanırım full asus a yönelmeliyim
NZXT'yi yuklemenize gerek yok, zira kasadaki fan baglantilarini anakarta yapacaksiniz ve Dragon Center yazilimi uzerinden kontrol edeceksiniz. Yani iki gerekli program var, Synapse ve Dragon Center. Dragon Center'in sozde Synapse ile uyumlulugu var, ama iyi de degil o kadar cok kisitli tum fonksiyonlar kullanilamiyor. Eger ekipmanlarinizi MSI alirsaniz sizin için daha rahat olur. SteelSeries'de alabilirsiniz.
SS dizersem sadece msi uygulaması mı yüklemem gerekir benim bildiğim ss uygulaması da gerekiyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı