KökTürk Kilopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 4.172 Makaleler 1 Çözümler 42 12 Mart 2025 #1 Çok fazla drop yemeye başladım. Bende şu an indirimde olan. Bu RAM'i aldım Genel Markalar Gskıll 8gb Ripjawsv Siyah Ddr4 3200 Mhz Cl16 Ram (MODEL:F4-3200C16S-8GVKB) - Fiyatı, Yorumları Ancak elimdeki PC'ye takılı olan RAM XPG Gammix D10 8 GB RAM takılı sizce bu ikisi beraber kullanılır mı bir sıkıntı yaratır mı?
Çok fazla drop yemeye başladım. Bende şu an indirimde olan. Bu RAM'i aldım Genel Markalar Gskıll 8gb Ripjawsv Siyah Ddr4 3200 Mhz Cl16 Ram (MODEL:F4-3200C16S-8GVKB) - Fiyatı, Yorumları Ancak elimdeki PC'ye takılı olan RAM XPG Gammix D10 8 GB RAM takılı sizce bu ikisi beraber kullanılır mı bir sıkıntı yaratır mı?
Çözüm yunusebaran 12 Mart 2025 KökTürk dedi: Çok fazla drop yemeye başladım. Bende şu an indirimde olan. Bu RAM'i aldım Genel Markalar Gskıll 8gb Ripjawsv Siyah Ddr4 3200 Mhz Cl16 Ram (MODEL:F4-3200C16S-8GVKB) - Fiyatı, Yorumları Ancak elimdeki PC'ye takılı olan RAM XPG Gammix D10 8 GB RAM takılı sizce bu ikisi beraber kullanılır mı bir sıkıntı yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Çalışır sorun olmaz. İlk kez takdıktan sonra MemTest86 gibi bir araçla stres testi yapmanızı öneririm.
KökTürk dedi: Çok fazla drop yemeye başladım. Bende şu an indirimde olan. Bu RAM'i aldım Genel Markalar Gskıll 8gb Ripjawsv Siyah Ddr4 3200 Mhz Cl16 Ram (MODEL:F4-3200C16S-8GVKB) - Fiyatı, Yorumları Ancak elimdeki PC'ye takılı olan RAM XPG Gammix D10 8 GB RAM takılı sizce bu ikisi beraber kullanılır mı bir sıkıntı yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Çalışır sorun olmaz. İlk kez takdıktan sonra MemTest86 gibi bir araçla stres testi yapmanızı öneririm.
yunusebaran Hectopat Katılım 14 Ekim 2019 Mesajlar 861 Çözümler 8 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Intel i9-13900K – RTX 4070 Ti Super – 32 GB 5600MHz DDR5 RAM Cinsiyet Erkek Meslek 3D CAD Jewelry Designer and Environment Artist 12 Mart 2025 #2 KökTürk dedi: Çok fazla drop yemeye başladım. Bende şu an indirimde olan. Bu RAM'i aldım Genel Markalar Gskıll 8gb Ripjawsv Siyah Ddr4 3200 Mhz Cl16 Ram (MODEL:F4-3200C16S-8GVKB) - Fiyatı, Yorumları Ancak elimdeki PC'ye takılı olan RAM XPG Gammix D10 8 GB RAM takılı sizce bu ikisi beraber kullanılır mı bir sıkıntı yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Çalışır sorun olmaz. İlk kez takdıktan sonra MemTest86 gibi bir araçla stres testi yapmanızı öneririm. Artı 0 Eksi Çözüm
KökTürk dedi: Çok fazla drop yemeye başladım. Bende şu an indirimde olan. Bu RAM'i aldım Genel Markalar Gskıll 8gb Ripjawsv Siyah Ddr4 3200 Mhz Cl16 Ram (MODEL:F4-3200C16S-8GVKB) - Fiyatı, Yorumları Ancak elimdeki PC'ye takılı olan RAM XPG Gammix D10 8 GB RAM takılı sizce bu ikisi beraber kullanılır mı bir sıkıntı yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Çalışır sorun olmaz. İlk kez takdıktan sonra MemTest86 gibi bir araçla stres testi yapmanızı öneririm.
KS KS KökTürk Kilopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 4.172 Makaleler 1 Çözümler 42 12 Mart 2025 #3 yunusebaran dedi: Çalışır sorun olmaz. İlk kez takdıktan sonra Memtest86 gibi bir araçla stres testi yapmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam sağ olun sipariş ediyorum o zaman şu an indirimde zaten. Artı 0 Eksi
yunusebaran dedi: Çalışır sorun olmaz. İlk kez takdıktan sonra Memtest86 gibi bir araçla stres testi yapmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam sağ olun sipariş ediyorum o zaman şu an indirimde zaten.
Aydoğan BV Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 2.892 Çözümler 16 Yer Lüksemburg 12 Mart 2025 #4 yunusebaran dedi: Çalışır sorun olmaz. İlk kez takdıktan sonra Memtest86 gibi bir araçla stres testi yapmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... O Memtest aracını başlattığınız an, hayatınızın 9 saati çöp oluyor. O yüzden gece başlatın. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mart 2025 Artı 0 Eksi
yunusebaran dedi: Çalışır sorun olmaz. İlk kez takdıktan sonra Memtest86 gibi bir araçla stres testi yapmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... O Memtest aracını başlattığınız an, hayatınızın 9 saati çöp oluyor. O yüzden gece başlatın.