Çözüldü Farklı marka RAM ekleme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

megu

Kilopat
Merhabalar benim bilgisayarımda GeIL Evo Forza DDR4 8 GB 3000MHz RAM var ben 1 tane daha RAM eklemek istiyorum fakat başka bir marka eklesem sorun olur mu? Mesela XPG 8 GB Gammix D30 kırmızı 3000MHz CL16 DDR4 RAM bunu eklersem sıkıntı çıkar mı? Bir de aynısının 3200MHz olan versiyorun var onda sıkıntı çıkar mı? Yoksa en iyisi aynı marka eklemek mi

Çözüm
Aynı GB, MHz, CL ve voltaj değerlerine sahip bir RAM bile alsan dual-channel çalışmama ihtimali var. En iyisi aynı modelden bir tane daha almak.
Merhabalar benim bilgisayarımda GeIL Evo Forza DDR4 8 GB 3000MHz RAM var ben 1 tane daha RAM eklemek istiyorum fakat başka bir marka eklesem sorun olur mu? Mesela XPG 8 GB Gammix D30 kırmızı 3000MHz CL16 DDR4 RAM bunu eklersem sıkıntı çıkar mı? Bir de aynısının 3200MHz olan versiyorun var onda sıkıntı çıkar mı? Yoksa en iyisi aynı marka eklemek mi
Ben 8GB ramimin yanına rastgele(Mhz değeri aynı) bir ram aldım. Takır takır kullanıyorum hiçbir sorun yok. Biraz şehir efsanesi bence.

Sendede aynı şey olur mu bilmiyorum ama bende mavi ekran veriyordu mecbur 4 gb kullanmak zorunda kalıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı