Farklı marka RAM uyumlu çalışır mı?

Frekans değeri farklı olmadığı sürece ve sıkıntı çıkmaz sanırım ayrıca senin RAM DDR3 ise DDR2 ya da 4 alma çalışmaz.

Hayır hocam, 1.RAM: Kingston valueram DDR3L 1600 MHz 4 GB, 2.RAM: Crucial DDR3L 1600 MHz 4 GB, bunlar beraber çalışır mı? Çift kanal olacak mı?

Hayır hocam, 1.RAM: Kingston valueram DDR3L 1600 MHz 4 GB, 2.RAM: Crucial DDR3L 1600 MHz 4 GB, bunlar beraber çalışır mı? Çift kanal olacak mı?

Hocam bu konuda başkası yardım etsin çünkü çift kanal ne bilmiyorum maalesef.

Bellek türü, CL değeri, Voltaj değeri aynı olan RAM alabilirsiniz. Attığınız da uyumlu gözüküyor. DDR3L ise 1,35V demektir.

Bellek türü, CL değeri, voltaj değeri aynı olan RAM alabilirsiniz. Attığınız da uyumlu gözüküyor. DDR3L ise 1, 35v demektir.

Hocam ne olur yardım edin çok acil yardıma ihtiyacım var direk şu an sipariş edeceğim.
Şimdi kesin olarak tabloyu paylaşıyorum, size güveniyorum hocam.
Bunları tek PC de farklı slotlarda kullanarak, Dual Channel ve sağlıklı bir şekilde kullanabilir miyim hocam? Çok teşekkürler.
Hocam bu arada yine;
Crucial: İlk fotoğraf düz çekilmiş olan.
Kingston: Telefondan çekilmiş olan.
(Alıntıdır)
@Yener K.

Dosya Ekleri

• Crucial.png
    33,1 KB · Görüntüleme: 26
  • Kingston.png
    44,5 KB · Görüntüleme: 35
  • 2.jpg
    49,9 KB · Görüntüleme: 27
  • 2.png
    19,1 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sadece Hepsiburada üzerinden sipariş verebilirim.

Tamamdır hocam. Değerleri aynı. Alabilirsiniz ve Dual Channel olarak çalışırlar.

Allah razı olsun hocam sipariş ettim. Yarın ya da ertesi gün elime ulaşır bir sorun olursa buradan haberleşebilir miyiz? Çok çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…