kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 5 Haziran 2023 #11 m0zzYs dedi: Tabiii. Genişletmek için tıkla... Birinci RAM single channel 64 Bit, ikinci RAM single channel 64 Bit. İkisinin toplamı dual channel 128 Bit. 2. ve 4. yuvadaki RAM'ler birlikte çift kanal çalışırlar. O görsel herkesde "single" diye yazar.
m0zzYs dedi: Tabiii. Genişletmek için tıkla... Birinci RAM single channel 64 Bit, ikinci RAM single channel 64 Bit. İkisinin toplamı dual channel 128 Bit. 2. ve 4. yuvadaki RAM'ler birlikte çift kanal çalışırlar. O görsel herkesde "single" diye yazar.
VENGEANCE ANGEL Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 4.024 Makaleler 1 Çözümler 93 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Esnaf 5 Haziran 2023 #12 kino dedi: Birinci RAM single channel 64 Bit, ikinci RAM single channel 64 Bit. İkisinin toplamı dual channel 128 Bit. 2. ve 4. yuvadaki RAM'ler birlikte çift kanal çalışırlar. Genişletmek için tıkla... Ranks kısmında, bu arkadaşın RAM'ler Single görünüyor. Kit RAM'lerde de Dual görünüyor, bunun da farkını açıklar mısın?
kino dedi: Birinci RAM single channel 64 Bit, ikinci RAM single channel 64 Bit. İkisinin toplamı dual channel 128 Bit. 2. ve 4. yuvadaki RAM'ler birlikte çift kanal çalışırlar. Genişletmek için tıkla... Ranks kısmında, bu arkadaşın RAM'ler Single görünüyor. Kit RAM'lerde de Dual görünüyor, bunun da farkını açıklar mısın?
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.237 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Haziran 2023 #13 m0zzYs dedi: tabiii Genişletmek için tıkla... Rank farklı channel farklı. Rank bellek tasarımıyla alakalı. Memory sekmesinin resimini at. VENGEANCE ANGEL dedi: Ranks kısmında, bu arkadaşın RAM'ler Single görünüyor. Kit RAM'lerde de Dual görünüyor, bunun da farkını açıklar mısın? Genişletmek için tıkla... Rank farklı bir olay. Ciplerin sayısı, kapasitesi ve konumuyla alakalı.
m0zzYs dedi: tabiii Genişletmek için tıkla... Rank farklı channel farklı. Rank bellek tasarımıyla alakalı. Memory sekmesinin resimini at. VENGEANCE ANGEL dedi: Ranks kısmında, bu arkadaşın RAM'ler Single görünüyor. Kit RAM'lerde de Dual görünüyor, bunun da farkını açıklar mısın? Genişletmek için tıkla... Rank farklı bir olay. Ciplerin sayısı, kapasitesi ve konumuyla alakalı.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 5 Haziran 2023 #14 VENGEANCE ANGEL dedi: Ranks kısmında, bu arkadaşın RAM'ler Single görünüyor. Kit RAM'lerde de Dual görünüyor, bunun da farkını açıklar mısın? Genişletmek için tıkla... Soruya soruyla karşılık veriyorsak ben de tekrar sorayım. Neden 2. ve 4. yuvadaki aynı paketten çıkma Crucial Ballistix'ler böyle görünüyor?
VENGEANCE ANGEL dedi: Ranks kısmında, bu arkadaşın RAM'ler Single görünüyor. Kit RAM'lerde de Dual görünüyor, bunun da farkını açıklar mısın? Genişletmek için tıkla... Soruya soruyla karşılık veriyorsak ben de tekrar sorayım. Neden 2. ve 4. yuvadaki aynı paketten çıkma Crucial Ballistix'ler böyle görünüyor?
m0zzYs Hectopat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 85 Çözümler 1 Yer Afyonkarahisar Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2023 #15 Shimada Sensei dedi: Rank farklı channel farklı. Rank bellek tasarımıyla alakalı. Memory sekmesinin resimini at. Rank farklı bir olay. Ciplerin sayısı, kapasitesi ve konumuyla alakalı. Genişletmek için tıkla... peki hocam Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (56).png 1,2 MB · Görüntüleme: 26
Shimada Sensei dedi: Rank farklı channel farklı. Rank bellek tasarımıyla alakalı. Memory sekmesinin resimini at. Rank farklı bir olay. Ciplerin sayısı, kapasitesi ve konumuyla alakalı. Genişletmek için tıkla... peki hocam
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 5 Haziran 2023 #16 m0zzYs dedi: peki hocam Genişletmek için tıkla... Sen bu RAM'leri nereye taktın? 2. ve 4. yuvaya taktım diyorsun lakin ilk görselde slot 1 ve 2 yazıyor.
m0zzYs dedi: peki hocam Genişletmek için tıkla... Sen bu RAM'leri nereye taktın? 2. ve 4. yuvaya taktım diyorsun lakin ilk görselde slot 1 ve 2 yazıyor.
VENGEANCE ANGEL Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 4.024 Makaleler 1 Çözümler 93 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Esnaf 5 Haziran 2023 #17 kino dedi: Soruya soruyla karşılık veriyorsak ben de tekrar sorayım. Neden 2. ve 4. yuvadaki aynı paketten çıkma Crucial Ballistix'ler böyle görünüyor? Eki Görüntüle 1808191 Eki Görüntüle 1808192 Genişletmek için tıkla... Vengeance Black LPX 2*16 kit RAM. 1 ve 3'e taktım neden dual? Memory kısmı da dual.
kino dedi: Soruya soruyla karşılık veriyorsak ben de tekrar sorayım. Neden 2. ve 4. yuvadaki aynı paketten çıkma Crucial Ballistix'ler böyle görünüyor? Eki Görüntüle 1808191 Eki Görüntüle 1808192 Genişletmek için tıkla... Vengeance Black LPX 2*16 kit RAM. 1 ve 3'e taktım neden dual? Memory kısmı da dual.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 5 Haziran 2023 #18 VENGEANCE ANGEL dedi: Eki Görüntüle 1808199Eki Görüntüle 1808198 Vengeance Black LPX 2*16 kit RAM. 1 ve 3'e taktım neden dual? Memory kısmı da dual. Genişletmek için tıkla... Benim de memory kısmı dual. Peki şimdi bu dual mi yoksa single mı?
VENGEANCE ANGEL dedi: Eki Görüntüle 1808199Eki Görüntüle 1808198 Vengeance Black LPX 2*16 kit RAM. 1 ve 3'e taktım neden dual? Memory kısmı da dual. Genişletmek için tıkla... Benim de memory kısmı dual. Peki şimdi bu dual mi yoksa single mı?
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.237 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Haziran 2023 #19 VENGEANCE ANGEL dedi: Eki Görüntüle 1808199Eki Görüntüle 1808198 Vengeance Black LPX 2*16 kit RAM. 1 ve 3'e taktım neden dual? Memory kısmı da dual. Genişletmek için tıkla... RAM Nasıl Tasarlanır? Belleklerde Rank Nedir? Tüketiciler yeni bir RAM satın alırken genellikle doğrudan kapasiteye ve hıza bakar. Örneğin "32 GB DDR4-2666" olarak etiketlenen bir bellek 32 GB www.technopat.net
VENGEANCE ANGEL dedi: Eki Görüntüle 1808199Eki Görüntüle 1808198 Vengeance Black LPX 2*16 kit RAM. 1 ve 3'e taktım neden dual? Memory kısmı da dual. Genişletmek için tıkla... RAM Nasıl Tasarlanır? Belleklerde Rank Nedir? Tüketiciler yeni bir RAM satın alırken genellikle doğrudan kapasiteye ve hıza bakar. Örneğin "32 GB DDR4-2666" olarak etiketlenen bir bellek 32 GB www.technopat.net
VENGEANCE ANGEL Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 4.024 Makaleler 1 Çözümler 93 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Esnaf 5 Haziran 2023 #20 m0zzYs dedi: tabiii Genişletmek için tıkla... RAM'leri yanyana takmışsın ayrıca, yanyana takılmaz. Diğer mesajlarda da belirtildiği gibi, RAM kombinasyonu; ya slot 1-3 olur, ya da slot 2-4 olur. Sen 1 ve 2'ye takmışsın. 1 ve 3 yap.
m0zzYs dedi: tabiii Genişletmek için tıkla... RAM'leri yanyana takmışsın ayrıca, yanyana takılmaz. Diğer mesajlarda da belirtildiği gibi, RAM kombinasyonu; ya slot 1-3 olur, ya da slot 2-4 olur. Sen 1 ve 2'ye takmışsın. 1 ve 3 yap.