Farklı modemlerden tek IP almak

mali35

Hectopat
Katılım
25 Aralık 2018
Mesajlar
19
Merhaba. 3 ilde şubesi olan bir hukuk ofisinde çalışıyorum. Uyap avukat portalı farklı IP'lerden girişi kabul etmiyor fakat onlarca e-imza verebiliyorlar. Yani pratikte illegal bir durum değil.
Bu sorun için nasıl bir çözüm bulabilirim acaba?
Diğer şehirlerdeki modemi kaba bir mantık ile bridge moda alıp tek bir IP üzerinden çıkış verebilir miyim?
VPN çözümünde işlemlerin nasıl yapıldığı ve Uyap'ın VPN girişine izin verip vermeyeceğini bilmiyorum.
İpleri 3 şehirde nasıl tek bir yer gibi gösterebilirim acaba?
Farklı şehirlerde şubeleri olup veya uzaktan çalışma/evden çalışma gibi konularda şirketler nasıl çözümler üretiyorlar acaba?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet bu bana da mantıklı geldi fakat bunun için firewall vs donanımsal bir ihtiyaç var mıdır acaba? Türkiye lokasyonlu bir vpn nasıl alabilirim?
 
@omersrn71 arkadaşımızın önerisi tam ihtiyacınız olan şey ancak işiniz için gizlilik durumu arz ediyorsa sunucu pek iyi bir fikir değil çünkü bu serverdaki bilgileriniz kayıt ediliyor ve oradaki çalışan ya da sahibi tarafından okunmayacağının bir garantisi yok.
 
Bu konuda gizlilik pek önemli değil çünkü en fazla uyapa girdiğimizi görürler. Fakat uyapa girmek için e-imza kullanıldığı için sorun olmaz.
Türkiye sunuculu bir vpn nasıl nereden bulabilirim acaba ?
 
Yöncü, netinternet gibi yerlerden sunucu alın. Sunucuya OpenVPN sunucusunu diğer bilgisayarlara OpenVPN istemcisini kurun. Eğer yapamayacağınızı düşünüyorsanız sunucuyu alıp giriş bilgilerini bana Pm'den iletirseniz seve seve yardımcı olabilirim.
 

Geri
Yukarı