Çözüldü Farklı operatörden geçişte internet kesildi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Emekli Hitman

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Türk Telekom birkaç saat önce interneti kesti. Sonra da TurkNet kullanıcı adı ve şifreyi mesaj olarak gönderdiler ama internet yok. Nasıl giriş yapacağım bilmiyorum. PC'ye mobil internet bağlayıp 192.168. 1.1'e girsem oradan devam etsem olur mu? Şu an şehir dışındayım. Peder işi halletmeye çalışıyor evde. Yapamadı.

Çözüm
Genel olarak internet yok hocam. Modem değişmedi Türk Telekom modemini kullanıyoruz gerek yok dediler.

Türk Telekom

TP-Link olduğunu düşünerek 192.168.1.1 IP adresi ile girebilirsin. Modemde hızlı kurulum ayarı varsa resetleyin. Modem altında bulunan şifre ve kullanıcı adı ile modem arayüzüne giriş yapın. Hızlı kurulum ayarından size verilen kullanıcı adı ve şifreyi girin. Eğer yapamazsanız modem altına da yazan modem numarasını YouTube'da... Kurulum şeklinde aratın illa birisi video paylaşmıştır.
@Emekli Hitman modem in Wi-Fi ağına bağlanın internet olmasa bile girebiliyorsunuz buna, yerel ağda çalışıyor bu.
Pederin anlattığına göre wifi ışığı yaniyor ama bağlanmıyormuş. Yoksa bende yapardim dedi. Bence beceremedi ama bağlanamama gibi bir durum olabilir mi? Az önce konuştum kendisiyle

DSL ışığı yanıyor mu? Adsl/vdsl kablosunun bağlantı yuvalarından çıkıp çıkmadığını kontrol edin, çıkmamış ya da sorun yok ise müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeniz gerekiyor.
Ne yazık ki geçemiyoruz forumdan destek talebi açıp ordan yardımcı oluyorlar.

DSL ışığı yanıyor mu? Adsl/vdsl kablosunun bağlantı yuvalarından çıkıp çıkmadığını kontrol edin, çıkmamış ya da sorun yok ise müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeniz gerekiyor.

Hocam peder anlamamis. Eve geldim simdi modem arayüzüne girişte sorun yaşıyorum modem TP-Link tdw9970. admin-admin admin-TTNET admin-Türk Telekom olmuyor hiçbiri. Videolarda bunlar var hep

Ne yazık ki geçemiyoruz forumdan destek talebi açıp oradan yardımcı oluyorlar.

Hocam peder anlamamis. Eve geldim simdi modem arayüzüne girişte sorun yaşıyorum modem TP-Link tdw9970. admin-admin admin-TTNET admin-Türk Telekom olmuyor hiçbiri. Videolarda bunlar var hep.

Modemin reset tuşuna iğne ile 10sn kadar basılı tuttum ondan sonra denedğimde şifrelerden biri oldu yardımlarınız için çok teşekkür ederim @@Maomao @@837168

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı