Farklı oyun platformlarından alınan Overcooked 2 nasıl beraber oynanır?

Usarda

Hectopat
Öncelikle selamlar. Arkadaşımda ve bende Overcooked 2 oyunu var. Fakat onunki Epic Games'ten benimki Steam'den. Ve özel sunucular üzerinden değil de direkt davet edilerek oynanan bir oyun olduğu için beraber oynayabiliyorsak bile bulamadık. Beraber oynamamız mümkün mü ve nasıl beraber oynayabiliriz?

Eğer destekliyorsa arkadaşını Epic Games üzerinden ekle ve davet at büyük ihtimalle olur.

Çünkü ben Rocket League'yi Epic'den arkadaşım Steam'den oynuyor ve aynı oyuna girebiliyoruz.

Eğer destekliyorsa arkadaşını Epic Games üzerinden ekle ve davet at büyük ihtimalle olur.

Çünkü ben Rocket League'yi Epic'den arkadaşım Steam'den oynuyor ve aynı oyuna girebiliyoruz.

Ama bildiğim kadarıyla Rl'nin kendi üzerinde arkadaşlık sistemi var ve farklı platformları destekliyor. Anladığım kadarıyla Overcooked 2 de öyle bir destek yok. Şimdilik ben de Epic'ten indirdim ama aynı oyunu farklı arkadaşlar için 2 kere indirmiş olmak istemiyorum.

Ama bildiğim kadarıyla Rl'nin kendi üzerinde arkadaşlık sistemi var ve farklı platformları destekliyor. Anladığım kadarıyla Overcooked 2 de öyle bir destek yok. Şimdilik ben de Epic'ten indirdim ama aynı oyunu farklı arkadaşlar için 2 kere indirmiş olmak istemiyorum.
Epic Games hesabını Steam hesabına bağlamayı dene. Belki olabilir.

Bende Xbox (konsol) üzerinden oynuyorum. Arkadaşım Steam'de oynuyor ama bir türlü buluşamadık Xbox hesabımızı steamla ilişkilendirdik yani arkadaşım Steam'den oynuyor ama başka bir yol bulamadığımız için arkadaş Xbox uygulamasını indirdi kayıt oldu Steam ile ilişkilendirdi davet gönderdim oyunu Xbox'dan satın alması gerekiyormuş. Yapamadık bir türlü. İnternettede crossplay destekliyor diyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı